Lumberjack ve Slazenger'da kampanya var mesela şu anda.

Hocam modelleri cidden çok kötü. Yani mecbur 2K civarı bayılacağız düzgün bir şey almak için.

Türk lirası fiyatlar sürekli değişiyor o yüzden 150€ ideal diyeceğim. Nike'ı falan gereksiz pahalı buluyorum. Aynı paraya Skechers
tercih ederim daha konforlu. Konfor benim ilk önceliğim.

Son günlerde ayakkabı bakıyorum da bu kadar da etmez diyorum çoğu ayakkabı için. En son bilmem kaç yıl önce puma ayakkabı aldım kaç yıldır sorunsuz giyiyorum o yüzden yine kaliteli bir şey bakıyorum puma Adidas gibi fakat en kötüsü 1700 TL'den baslıyor. Bir ayakkabıyı çok beğendim mesela ama 2.500 TL. Açıkçası bu fiyatları veresim gelmedi.

Siz ne kadar verirsiniz?

4000 TL Max.

Şu an maksimum 200 dolar; önceden daha fazla veriyordum ama artık o kadar vermeye gönlüm el vermiyor. En son aldığımı 3500 liraya falan aldım o da 100 dolar falan yapıyor işte.

Son günlerde ayakkabı bakıyorum da bu kadar da etmez diyorum çoğu ayakkabı için. En son bilmem kaç yıl önce puma ayakkabı aldım kaç yıldır sorunsuz giyiyorum o yüzden yine kaliteli bir şey bakıyorum puma Adidas gibi fakat en kötüsü 1700 TL'den baslıyor. Bir ayakkabıyı çok beğendim mesela ama 2.500 TL. Açıkçası bu fiyatları veresim gelmedi.

Siz ne kadar verirsiniz?
Hocam benim 8 doları asla geçmez. Çok cimriyim. Kabul ediyorum. Ancak rahat yaşamımı buna borçluyum.