Benim ayağımda esnek düz tabanlık var haliyle giydiğim ayakkabının rahat olması gerekiyor. Ayrıca orijinal ayakkabılar ayağımda koku yapmıyor. Hal böyle olunca Nike, Adidas gibi ayakkabılar alıyorum. Zaten 2 tane ayakkabım var birisi Adidas bot diğeri Nike spor ayakkabı ikisi de orijinal. Adidasa 3700, Nike 2500 TL vermiştim. Ben ayakkabıya para vermekten cekinmem yani neticede sürekli kullandığım bir şey kaliteli olmalı.

Son günlerde ayakkabı bakıyorum da bu kadar da etmez diyorum çoğu ayakkabı için. En son bilmem kaç yıl önce puma ayakkabı aldım kaç yıldır sorunsuz giyiyorum o yüzden yine kaliteli bir şey bakıyorum puma Adidas gibi fakat en kötüsü 1700 TL'den baslıyor. Bir ayakkabıyı çok beğendim mesela ama 2.500 TL. Açıkçası bu fiyatları veresim gelmedi.

Siz ne kadar verirsiniz?

Bu zamanda Max 2K ama taksit yapılması şart :D.

4444 veririm. Nedenini sormayın.
JHIN.webp

Fiyatların çok fazla olduğuna katılıyorum fakat ayakkabıyı sağlam almak lazım. İleriye yönelik dayanıklılık ve ortopedik yönden çok fark ediyor. Ayaklarının su toplamasını ve kokmasını istemiyorsan paraya kıyacaksın. Orjinallik konusunda ayakkabılar cidden fark ediyor. Adidas, Nike, Puma ne bulursan yapıştır ama marka olsun :)

Türüne göre değişir. Günlük ayakkabıysa 100-120 dolar, spor ayakkabıysa 150-200 dolara kadar, casual kıyafetlerin altına giymek için alıyorsam en fazla 150 dolar olan modellere bakarım.