ysfayd57

Uzman
Arkadaşlar selam, her yer farklı bir şey diyor. Fiziğin yıl sonu ortalaması 50'nin altında olacak ama diğer tüm notlarım 50 üstü. Seneye sorumluluk sınavına girer miyim? 11. sınıfım.

Arkadaşlar selam, her yer farklı bir şey diyor. Fiziğin yıl sonu ortalaması 50'nin altında olacak ama diğer tüm notlarım 50 üstü. Seneye sorumluluk sınavına girer miyim? 11. sınıfım.
Eğer 2 veya 3'ten fazla sınavdan kalınca öyle oluyor diye biliyorum ben. Geçen sene kimyadan kalmıştım fakat hiçbir şey olmadı.

Ben de onu diyorum, sadece 1 taneden kalınca hiçbir şey olmuyor.

Mesajınızda sanki sınıfta kalmak için neler olduğunu anlatmışsınız gibi anlatım onun dışında 1 tanesinden kalınca sorumluluğa giriliyor diye biliyorum ama hiç kalmadım emin değilim.

Son düzenleme:
1 Dersten kalırsan onun sorumluluk sınavına girmezsin ama 2 veya daha fazla dersten kalırsan girersin.

1 dersten kalırsan onun sorumluluk sınavına girmezsin ama 2 veya daha fazla dersten kalırsan girersin.

Ben de onu diyorum, sadece 1 taneden kalınca hiçbir şey olmuyor.

Arkadaşlar eminsiniz değil mi arkadaşlarıma sorduğumda bazısı giriyorsun diyor bir arkadaşımda geçen sene matematikten kaldım girmedim diyor 1 dersten bir şey olmadığına eminsiniz yani.