Çözüldü Bir dosya yüklerken internet yavaşlıyor ama hız hâlâ aynı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TırcıDerler
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 459
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İsrail
Bir dosya yüklerken internet pert oluyor, indirme hızı hala aynı ama tarayıcıda bir şeye zor giriyorum sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir dosya yüklerken internet pert oluyor, indirme hızı hala aynı ama tarayıcıda bir şeye zor giriyorum sebebi nedir?
Bu sorunu aşmanın çok basit bir yolu var. Örneğin upload hızınız 8 Mbps ise modem ayarlarına girin ve yükleme yaptığınız cihazın upload hızını 6 Mbps veya 7 Mbps hız ile sınırlayın. Böylece yükleme esnasında geri kalan 1-2 Mbps ile gezinirken sorun yaşamayacaksınız.
Bu sorunu aşmanın çok basit bir yolu var. Örneğin upload hızınız 8 Mbps ise modem ayarlarına girin ve yükleme yaptığınız cihazın upload hızını 6 Mbps veya 7 Mbps hız ile sınırlayın. Böylece yükleme esnasında geri kalan 1-2 Mbps ile gezinirken sorun yaşamayacaksınız.

Son düzenleme:
Çözüm
Teşekkürler.

Sorunu çözdüm teşekkürler.

Son düzenleme:
İfadeler: GCN
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…