Bir dosya yüklerken internet pert oluyor, indirme hızı hala aynı ama tarayıcıda bir şeye zor giriyorum sebebi nedir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunu aşmanın çok basit bir yolu var. Örneğin upload hızınız 8 Mbps ise modem ayarlarına girin ve yükleme yaptığınız cihazın upload hızını 6 Mbps veya 7 Mbps hız ile sınırlayın. Böylece yükleme esnasında geri kalan 1-2 Mbps ile gezinirken sorun yaşamayacaksınız.Bir dosya yüklerken internet pert oluyor, indirme hızı hala aynı ama tarayıcıda bir şeye zor giriyorum sebebi nedir?
İnternet sitesinden veri alabilmen için veri göndermen gerekiyor senin veri gönderme hızın yavaşladığı için geç veri alıyorsun.Bir dosya yüklerken internet pert oluyor, indirme hızı hala aynı ama tarayıcıda bir şeye zor giriyorum sebebi nedir?
Bugün yaşadım normalde hızlı girerdi bir şey yüklerken falan .Genel VDSL, ADSL sorunu. Upload yaparken internetinizin çakılması Türkiye'de normal bir durum.
Bu sorunu aşmanın çok basit bir yolu var. Örneğin upload hızınız 8 Mbps ise modem ayarlarına girin ve yükleme yaptığınız cihazın upload hızını 6 Mbps veya 7 Mbps hız ile sınırlayın. Böylece yükleme esnasında geri kalan 1-2 Mbps ile gezinirken sorun yaşamayacaksınız.Bir dosya yüklerken internet pert oluyor, indirme hızı hala aynı ama tarayıcıda bir şeye zor giriyorum sebebi nedir?
Teşekkürler.Bu sorunu aşmanın çok basit bir yolu var. Örneğin upload hızınız 8 Mbps ise modem ayarlarına girin ve yükleme yaptığınız cihazın upload hızını 6 Mbps veya 7 Mbps hız ile sınırlayın. Böylece yükleme esnasında geri kalan 1-2 Mbps ile gezinirken sorun yaşamayacaksınız.
Sorunu çözdüm teşekkürler.Bu sorunu aşmanın çok basit bir yolu var. Örneğin upload hızınız 8 Mbps ise modem ayarlarına girin ve yükleme yaptığınız cihazın upload hızını 6 Mbps veya 7 Mbps hız ile sınırlayın. Böylece yükleme esnasında geri kalan 1-2 Mbps ile gezinirken sorun yaşamayacaksınız.