Çok yanlış bir düşünce kesinlikle. O kişinin de sevenleri var, biraz empati yapmak lazım. Adam kalbinin kaldırmayacağını nereden bilsin? Bize başsağlığı dilemek düşer en fazla.
Yazdığını çok fazla düşünmeden attı sanırsam.

Neyse, maç izlemeyi bıraktığım için mutluyum. Ben de Fenerbahçeliyim ama maç izlemek, özellikle de futbolu bu kadar fazla hayatının merkezine koymak, fanatik olmak insanın kendisine gereksiz yere stres yüklemesinden başka bir şey değil. Ülkede çok daha iyi olduğumuz ve seyir zevki açısından daha keyifli birçok spor varken, zamanımızı böyle bir sporla harcıyoruz maalesef.

Futbol kötü bir sektör arkadaşlar. Gerçekten bu kadar stres olmanızı veya bu kadar önemsemenizi gerektirecek bir şey yok. Sağlığınız her şeyden daha önemli.

Bunları, strese bağlı olarak 3 kez zona geçirmiş biri olarak yazıyorum.

Yazdığını çok fazla düşünmeden attı sanırsam.
Kesinlikle, o an biraz sinirli anıma geldiği için saçmaladım doğrudur.

maç izlemek, özellikle de futbolu bu kadar fazla hayatının merkezine koymak, fanatik olmak insanın kendisine gereksiz yere stres yüklemesinden başka bir şey değil. Ülkede çok daha iyi olduğumuz ve seyir zevki açısından daha keyifli birçok spor varken, zamanımızı böyle bir sporla harcıyoruz maalesef.

Futbol kötü bir sektör arkadaşlar. Gerçekten bu kadar stres olmanızı veya bu kadar önemsemenizi gerektirecek bir şey yok. Sağlığınız her şeyden daha önemli.
Doğru, ben bunu maalesef düşünmeden biraz sert bir şekilde ifade ettim. Yoksa haberdeki kişiye asla nefretim yok yanlış anlaşılmasın.

Allah rahmet eylesin.

Ağır fanatik birisini görünce hep bir olaylar olduğunu görüyorum.

Benim bir arkadaşım var her izlediği maçta kaybeden taraf olursa elindeki herhangi bir elektronik aygıtı kırabilme potansiyeline sahip hatta geçenlerde GS kazandı diye sinirlenince DualShock 4'ümü kırdı bu elemanlar full etrafındakilere zarar verecek nitelikte olabiliyorlar.

Sırf rakip takım forması giyiyor diye dayak atanlar mı dersin, kameramana saldıranlar mı dersin yoksa rakip takımı tutuyor diye terörist ilan edenini mi dersin artık bilmem ama ben bu fanatiklerden cidden soğudum artık.

Aşırı fanatik olup IQ'su ortalamanın üzerinde olan birini görmedim. Vefat edenin de yakınlarının başı sağ olsun.

Bir taraftar değil bir insan ölmüş ve bu üzücü cidden. Yakınlarının başı sağ olsun. Futbolu eğlenmek için izlemek lazım. Diğer takım taraftarlarıyla laflaşırken bile eğlenmek lazım. Bizler, top peşinde koşturup hepimizin hayalinde bile göremeyeceği hayatları yaşayan futbolculara kendimizi bu kadar kaptırmamalıyız. Hiçbir şey candan önemli değil şu biricik hayatta…