Aynısını derim.Bu arada beni bunla tehdit etseler yayinlayin onur duyarim derdim. Hahahahah.
Detaylar
Kim cevapladı?ramazandeveli
Yetkin
Sapık.
Toprak Esen
Başarılı
Ulan adam oturup mastürbasyon yapacağım diye fetişlerini dindirmek için otel açmış. Bu millet beni her geçen gün daha da hayrete düşürüyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Ah su akrabalar. Babama kredi cektirip cektirip yediler kardesleri. Hepsinin evi arabasi var. Kurulu duzenleri var babam ise mahvolmus bir durumda emekli maasiyla geciniyor. Ve beni sucluyor bu konu hakkinda. Simdi ise kardesleri onu hor goruyor akil verdigi durumdan akil alir duruma dustu.
Bu arada kac yasindasin? Eger yasin 18 falansa pasaportu cikar TOEFL falan gir sinava dil sertifikani al. Veya Almanca goethe kurumundan dil sertifikasini al gitmeye bak. Hatta oyleki şu anki aklim olsa kacak gocek giderdjm ama iste aileye onem veriyordum o siralar. Annemsiz yapamazdim vs. s şu an keske kendi hayatima bakaydim diyorum. Onu saraylarda yasatirdim.
Yok nerede yaşım bayağı var. Bizde de ezilen hep biz olduk annemin tarafında. Hala anlamıyor ne yapsalar yanında. Yıllarca yapmadıkları kalmadı hakaret küfür dedikodu her şey yaptılar.
Sadece_Emir
Uzman
Sapanca'daki bir bungalovda yaşanan gizli kamera skandalı gündemdeyken, benzer bir haber bu kez Denizli'den geldi.
Denizli'de bir apartta, prizin içinden gizli kamera çıktı.
Polis ekiplerinin diğer iki oda da yaptığı incelemelerde aynı şekilde kurulmuş gizli kamera düzeneklerini olduğu tespit edildi. İşletme sahibi tutuklandı.
- Odalardan birisini kiralayan müşterinin dikkatini duvardaki üçlü prizin içerisinde yanan ışık çekti.
- Durumdan şüphelenen kiracı odadaki yatağa görecek şekilde konumlandırılmış üçlü prizi sökerek çıkarttı.
- Üçlü prizin içerisine gizlenmiş kamera ve ona bağlı hafıza kartını bulan kiracı oda içerisindeki ikinci bir üçlü prizi sökünce benzer bir manzara ile karşılaştı.
- Kiracının durumu ihbar etmesi üzerine iskana polis ekipleri sevk edildi.
Kaynak: https://www.google.com/amp/s/www.nt...n-icinden-kamera-cikti,Tn_hVq3Ne0WEHE2iOAXr1w
Kendi evimden bile şüphe etmeye başladım.