Detaylar
Kim cevapladı?TLC adlı kanalda ölümün bin türlü halı adlı programda kadın göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyordu. İnternetten en ucuzunu bulup ameliyatı olmuştu. Uçağa bindikten sonra göğsündeki silikonlar şişip iki memesini de patlamış ve kadını öldürmüştü.
İnstagram dilinde buna "filtre" deniyor sanırım, muhtemelen bu videoda bir filtre vardır. Yani bu kadar absürd bir görüntüye sahip değildir bu arkadaş.
Ama genel olarak bu mesele psikolojik. Anoreksiya gibi düşün. Nasıl bu hastalıkta kişi yemeyerek kürdan haline gelse bile aynaya baktığında kendini hala kilolu görüp hala zayıflamaya çalışıyorsa, absürd derecede estetik operasyon geçiren kişilerde de buna benzer bir durum var. Asla kendilerini beğenmiyor ve hep bir eksiklik hissedip sık sık estetik operasyonlar geçiriyorlar.
Ama genel olarak bu mesele psikolojik. Anoreksiya gibi düşün. Nasıl bu hastalıkta kişi yemeyerek kürdan haline gelse bile aynaya baktığında kendini hala kilolu görüp hala zayıflamaya çalışıyorsa, absürd derecede estetik operasyon geçiren kişilerde de buna benzer bir durum var. Asla kendilerini beğenmiyor ve hep bir eksiklik hissedip sık sık estetik operasyonlar geçiriyorlar.
Çok değişik psikolojide çok değişik insanlar var. Artık bu durum sadece ülkemize özgü de değil. Değişik bir ölüm biçimiymiş.TLC adlı kanalda ölümün bin türlü halı adlı programda kadın göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyordu. İnternetten en ucuzunu bulup ameliyatı olmuştu. Uçağa bindikten sonra göğsündeki silikonlar şişip iki memesini de patlamış ve kadını öldürmüştü.
- Makaleler
- 1
Abla ne gerek vardı böyle bir şeye gece görsem korkudan takla atarım yav.
Program çok ilginçti kaldırılana kadar izliyordum. @ZCPS21 izleyin hocam. O video meme sevdanızı bitirir. Şaka bir yana doğal akışa durduk yere müdahale edilmemeli.Çok değişik psikolojide çok değişik insanlar var. Artık bu durum sadece ülkemize özgü de değil. Değişik bir ölüm biçimiymiş.
Son düzenleme:
Bu video örnek açısından hocam. Bir kadın daha vardı ancak bulamadım o daha kötü bir hâldeydi. Her şeyin aşırısı rezalet bir şey ne diyeyim.İnstagram dilinde buna "filtre" deniyor sanırım, muhtemelen bu videoda bir filtre vardır. Yani bu kadar absürd bir görüntüye sahip değildir bu arkadaş.
Örnek olduğunun farkındayım ve muhtemelen kastettiğin kadını da biliyorum. Hatta videodaki kadın senin kastettiğin kadına da benziyor.Bu video örnek açısından hocam. Bir kadın daha vardı ancak bulamadım o daha kötü bir hâldeydi. Her şeyin aşırısı rezalet bir şey ne diyeyim.
İnsan kendiyle barışık yaşamadığında farkında olmadan hayatını cehenneme çevirir. Bazen üzülüyorum böyle insanlara.
- Makaleler
- 1
Bir dava açıp güzelce öperler, fazla kurcalama sosyal medyayı.@ZCPS21 izleyin hocam. O video meme sevdanızı bitirir. Şaka bir yana doğal akışa durdum yere müdahale edilmemeli.
SoldierBoyBabam
Üstün
Doğal güzellik.