EDCrasher 16

Üstün
Yer
Batman
Geçen gün bir tanıdığımı ziyarete gittim. Tesadüfen telefonunda 10'dan fazla banka hesabı olduğunu gördüm. Sürekli farklı işlerde çalışsa bile en fazla 5 farklı banka hesabı olurdu diye düşünüyorum.

Merak ettiğim şu: Bir insan neden 5'ten fazla banka hesabına ihtiyaç duyar? Kredi kartlarına takla attırmak için mi?

Çalışırken çalıştığınız firma ya da kurum anlaştığı bankaya geçiriyor, cepte üniversiteden kalma Ziraat falan da var; istemeseniz de zaman içinde birikiyor.
Mesela halka arzlara giriyorsanız en az 2 banka gerekiyor.
Bunun dışında kampanya ve taksit avantajları da oluyor ve bir eksisini de görmedim zaten bağladım hepsini tek hesaba, gireni çıkanı görebiliyorum tek uygulamadan.

Ziraat zaten mecburi gibi bir şey. Devlet işlerinde çok kolaylık sağlıyor.

Onun dışında nakit parayı tutmak için Kuveyt Türk ve kredi kartı için Garanti kullanıyorum.

İş Bankası ve Yapı Kredi'de var. İş Bankası'nı maaş yatacağı için açmıştım, Yapı Kredi biraz keyfi oldu.

Ziraat zaten mecburi gibi bir şey. Devlet işlerinde çok kolaylık sağlıyor.

Onun dışında nakit parayı tutmak için Kuveyt Türk ve kredi kartı için Garanti kullanıyorum.

İş Bankası ve Yapı Kredi'de var. İş Bankası'nı maaş yatacağı için açmıştım, Yapı Kredi biraz keyfi oldu.
Bakın işte dediğim gibi en fazla 5 tane oluştu.