Detaylar
Kim cevapladı?Veira 48
Üstün
10 çok fazla. Bankalarla yatıp kalkmak lazım.
Hocam Tom Bank bile vardı.
- Makaleler
- 3
Genellikle kredi kartlarına takla attırmak için yaparlar. Yüksek miktarda parası olanın TMSF'nin sigortaladığı paranın miktarından daha fazla parası varsa o parayı başka bankalara dağıtarak sigortalanmasını sağlayabilir.
O zaman neden paralarını devlet bankalarında tutmuyorlar?Yüksek miktarda parası olanın TMSF'nin sigortaladığı paranın miktarından daha fazla parası varsa o parayı başka bankalara dağıtarak sigortalanmasını sağlayabilir.
İşlem ücreti vermemek için. 17 yaşındayım, yaklaşık 4 tane bankada hesabım var.
Her turlu online odemelerim icin Enpara kullaniyorum. Gunluk is buldugumda Enpara hesabima attiriyorum yevmiyemi. Diger acilan Vakıfbank calisirken maas kartimdi. Diger acilan Ziraat ise ogrencilik donemimde acilmis kendi kendine KYK kredisi cikmisti kullanmadim oyle kalmis hesap ne olur ne biter bilmiyorum bundan ayrica rahatsizim. KYK bursu altinda arabasi olanlara elinde Iphone olanlara cikiyor. Benim giyicek ayakkabim olmadigi halde kredi cikmisti. Oyle kaldi umarim bir sey olmaz. xD 8 yildir acik bu Ziraat kendileride bir islem yapilmadigi halde kapatmamasi garip geliyor.
Hesabınızda para varsa kapatmıyorlar diye biliyorum.Her turlu online odemelerim icin Enpara kullaniyorum. Gunluk is buldugumda Enpara hesabima attiriyorum yevmiyemi. Diger acilan Vakıfbank calisirken maas kartimdi. Diger acilan Ziraat ise ogrencilik donemimde acilmis kendi kendine KYK kredisi cikmisti kullanmadim oyle kalmis hesap ne olur ne biter bilmiyorum bundan ayrica rahatsizim. KYK bursu altinda arabasi olanlara elinde Iphone olanlara cikiyor. Benim giyicek ayakkabim olmadigi halde kredi cikmisti. Oyle kaldi umarim bir sey olmaz. xD 8 yildir acik bu Ziraat kendileride bir islem yapilmadigi halde kapatmamasi garip geliyor.
Ama hic kullanmadim. Ayrica o kredi.Hesabınızda para varsa kapatmıyorlar diye biliyorum.