ZCPS21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.008 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 6.272 17 Eylül 2024 #11 yunus dedi: Hiç tahmin etmediğim bir kategori. Yapay zeka ile güzel anime hikayeleri uydurabilirim. Genişletmek için tıkla... Belki dans eden animasyonlar montajlanarak siteye eklenebilir diye düşündüm renklilik olsun diye. Windows 7'de dans eden figürler vardı.
yunus dedi: Hiç tahmin etmediğim bir kategori. Yapay zeka ile güzel anime hikayeleri uydurabilirim. Genişletmek için tıkla... Belki dans eden animasyonlar montajlanarak siteye eklenebilir diye düşündüm renklilik olsun diye. Windows 7'de dans eden figürler vardı.
KS KS yunus Üstün Açılış Hamlesi Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 2.012 Makaleler 7 Çözümler 89 Beğeniler 1.558 Yer javascript:alert(document.cookie) 17 Eylül 2024 #12 ZCPS21 dedi: Belki dans eden animasyonlar montajlanarak siteye eklenebilir diye düşündüm renklilik olsun diye. Windows 7'de dans eden figürler vardı. Genişletmek için tıkla... Euro Truck 2 hakkında bilgiler veren siteme eklersem en fazla ne olabilir acaba
ZCPS21 dedi: Belki dans eden animasyonlar montajlanarak siteye eklenebilir diye düşündüm renklilik olsun diye. Windows 7'de dans eden figürler vardı. Genişletmek için tıkla... Euro Truck 2 hakkında bilgiler veren siteme eklersem en fazla ne olabilir acaba
Cappado Uzman Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 84 Çözümler 1 Beğeniler 69 19 Eylül 2024 #13 İçerik çeşidinden çok, vadettiği içeriği veriyor mu? Evet Bir başlık altında sürekli kendini tekrar eden yazılar var mı? Hayır İçerikler bir yerden birebir (ç)alıntı mı? hayır Pop-up bir şeyler var mı ? hayır. Bunlar benim için yeterlidir.
İçerik çeşidinden çok, vadettiği içeriği veriyor mu? Evet Bir başlık altında sürekli kendini tekrar eden yazılar var mı? Hayır İçerikler bir yerden birebir (ç)alıntı mı? hayır Pop-up bir şeyler var mı ? hayır. Bunlar benim için yeterlidir.