Bir İslami Terör Örneği: Madımak Katliamı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1151
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca, 32. Gün videosunu izlemenizi öneririm. 32. Gün, çok güzel bir yakın tarih kanalı.

Ona da seküler milliyetçilik diyorlar ya. Sen istersen turancılık, ülkücülük ya da dincilik de.

Aynı fikirde değilim. Ülkenin kurucuları ileri görüşlü liderlerdi.

Aşırı milliyetçilik tamda faşizmdir. Dediğim gibi ortalığı kan gölüne çevirenlerin hepsi aynı zihniyet. Sorsan hepsi vatansever, milliyetçi. Konu dışı farklı şeyler yazıp kırıcı olmaya da gerek yok. Ne sen beni tanırsın ne de ben seni. Hoş şeyler değil.

Maalesef ülkemizin eğitim durumunu özetliyor. Boşluğa düşen herkes bir kalıba girip sıkışmak istiyor. Müslüman ama kitaptan bir haber. Şeriat ister ama kanunlarından bir haber. İnandıkları değil, inanmak istedikleri türden müslümanlar. Bunlar ayrı bir inceleme konusu olur. Umarım bu tür vahşice katliamlar bir daha olmaz.

İşte bazılarının istedikleri şeyler de bunların her gün yaşanması. Ama istedikleri şeyin tehlikesinin farkında değiller galiba.

İleri görüşlü olup her şeyi Türk ve Türk milliyetçiliğine bağlıyorlardı. Senin tanımına göre bu adamlar faşisti. Çünkü kan dökmekten geri duranını görmedim. Bu kurucu kadro icabında ölmeyi göze alır gerekirse kan dökmeye hazırdı. Kadıköy'de bira içip sekülercilik oynama benzemez tarih.

Başka sokak uydurması bilgilerin varsa fesli delilere anlat bana sökmez. Hoş olmayan şeyleri yapma. Herkes yalandan kitapla gezmiyor.

Tamam sen haklısın

Sünniliği çok doğru yansıtan bir olay.

İfadeler: 62
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…