Durum fark etmeksizin bir insanin neyi sevip sevmedigini ancak o benim zararima ise yargilarim. Muzik dedigin sey turu fark etmeksizin seni eglendirmek, moraline eslik etmek icin vardir. Eger sen ondan zevk aliyorsan gerisi cok muhim degil. Baska insanlarin ne dusundugune gore muzik yapilsaydi bugun cogu genre var olmazdi.

Milletin müzik zevkine laf söyleyenlerin genelde metal, rock dinlemesi üzerine psikolojik çalışma lazım. Konu da bunu doğruluyor. Yargılarım diyenlerin hepsinin müzik zevkinde bunlar var.

Evet. Üstüne açıklama da yapmayacağım. Çevrenizdeki insanlara bakın yeterli.

Bazı turnusollar dışında hayır. Era7, Blok 3 gibi insanlar turnusoldur ve dinleyici kitlesinin %90’ı bir gün içinde aklından 10 tane düşünce bile geçirmez. Onun dışında isteyen istediğini dinlesin, müzik zevkini yargı malzemesi olarak kullanmam.

Yani dinlediği şey gerçekten saçma ise (Lvbel C5 ve türevlerini gerçekten dinleyenlerden bahsediyorum) evet, bu konuda kişiyi yargılarım ve müzik zevkinden şüphe duyarım. Ama onun dışında kişinin kendi müzik zevkidir, laf edersin ama günün sonunda ne dinlediğine karışamazsın. Benim dinlediğime de laf edenler var ama boş veriyorum. Sonuçta ben dinlediğim müziği seviyorum.