Pink Floyd'un The Wall albümünde betimledikleri olay örgüsünü ve karakterini baz alarak bir kitap yazardım. Yaşadığı olaylar neticesinde kendisini yavaş yavaş toplumdan soyutlayan ve zaman geçtikçe verdiği karardan pişmanlık duymasına rağmen yapacak bir şeyi kalmamış, en sonunda kendisini sorguya çekip verdiği karar doğrultusunda tekrar topluma adapte olmaya çalışan ancak her ne yaparsa yapsın sürekli bu döngüye giren bir adamın hikayesi.

Charles Smith’in bizon avcılarının peşine düşme hikâyesini :D

Guzel aslinda ama ben bir kitap yazacak olsam karakterlerin ozgun olmasini isterim. Yoksa Harry Potter veya RDR 2 hakkinda alternatif bir hikaye yazabilirim. Veya ek bir hikaye yazabilirim. Voldemort'un gencligi mesela. Her sey ozgun olsa da karakter ozgun olmayinca sacma duruyor biraz.

Oylesine dediginizi biliyorum. Sadece soylemek istedim.

Roman bazli soruyorum ama diger turlerden de ornek verebilirsiniz.

Bir insanda bulunan hayvani ve sinirsel anlık öfkelerin ve tepkilerin karınlık yüzü dolayısıyla en vicdansız biçimde yazacağım bir kitap kurgulardım. 😁

Örnek: Punisher, Anton Chigur, Testere.

Sonunda ne olacak?
Pink Floyd'un The Wall albümünde betimledikleri olay örgüsünü ve karakterini baz alarak bir kitap yazardım. Yaşadığı olaylar neticesinde kendisini yavaş yavaş toplumdan soyutlayan ve zaman geçtikçe verdiği karardan pişmanlık duymasına rağmen yapacak bir şeyi kalmamış, en sonunda kendisini sorguya çekip verdiği karar doğrultusunda tekrar topluma adapte olmaya çalışan ancak her ne yaparsa yapsın sürekli bu döngüye giren bir adamın hikayesi.

Arthur ile Dutch'ın çetesindeyiz!
Bir şeyler söylenmiş lakin sana soran olmamış.

Peki sen, bir kitap yazacak olsan, o kitap neyi anlatırdı sevgili charles?

Son düzenleme: