Bir kitap yazacak olsaydınız o kitap neyi anlatırdı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Charles Smith
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 419
  • Etiketler Etiketler
    kitap
Cenk Kayakuş'un Uçuş 345 adlı eseri gibi gerçek bir olaydan esinlenerek gizem üzerine bir roman yazmak daha doğrusu yazabilmek isterdim. Konu olarak da aklıma ilk olarak Tarsus kazısı geliyor. Yazabilseydim kesinlikle bu olay üzerine giderdim.

Realist bir roman olurdu ve toplumsal sorunları mizahi bir şekilde kaleme alırdım.
Recaizade Mahmut Ekrem - Araba Sevdası xD

@8668

Ben RDR 2 alt hikayesi veya Harry Potter alt hikayesi yapmak isterdim. Voldemort'un cocuklugu venasil yukseldigi falan. Veya RDR 2 olaylari oncesini yani cetenin kurulusundan Blackwater soygununa kadar olan kismi. Iste bunlar ozgun gel;medigi icin yapmiyorum ama. Simdi ben Voldemort'un hikayesini yazdim desem, 400 sayfa roman versem, gercekten de kaliteli olsa bile ne olacak ki? Para kazanamam o kitaptran. Veya insanlar beni tanimaz. Yaptigim seyler yine Warner Bros ve Rowling;in yararina olur. O yuzden kendime baska bir sey ariuyorum. Zaten sizden fikir alabilmek icin actim konuyu.

Ileride bir gun tak diye aklima gelecek. Biliyorum. Aklimda sadece ana karakter ve hikayenin geneli gelse gerisini hallederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…