Merhaba, az önce cips almak için File Market'e gittim. Her şeyi aldım kasada sıra bekliyorum bana "nakit almıyoruz" dediler, ben de sandım ki tek kasa için. Meğerse marketin tamamında nakit para uygulaması kaldırılmış. Paramla rezil oldum resmen, tartışma vs.'ye hiç girmeden diğer markete gittim, birkaç şey hariç alacaklarımı oradan aldım. Asla böyle bir şeyle karşılaşmamıştım, bu ne kadar normal? Ve yasal mı?
Merhaba, az önce cips almak için file Market'e gittim. Her şeyi aldım kasada sıra bekliyorum bana "nakit almıyoruz" dediler, ben de sandım ki tek kasa için. Meğerse marketin tamamında nakit para uygulaması kaldırılmış. Paramla rezil oldum resmen, tartışma vs.'ye hiç girmeden diğer markete gittim, birkaç şey hariç alacaklarımı oradan aldım. Asla böyle bir şeyle karşılaşmamıştım, bu ne kadar normal? Ve yasal mı?
Nakit para çok büyük bir sıkıntı. Şu an bir kafede çalışıyorum ve çoğu zaman bozuk para konusunda aşırı sıkıntı çekiyoruz, büyük ihtimalle onlar da bu sebepten kart sistemine geçti.