venovar

Yetkin
Elimde bir tane mini bilgisayar var. 1-2 ay öncesine kadar ev sunucusu olarak kullanıyordum. Şu an boşa çıktı. Değerlendirmek istiyorum ama aklıma fikir gelmiyor. Siz olsanız ne amaçla kullanırdınız? (Günlük ihtiyaçlarımı masaüstü bilgisayar ile hallediyorum.)

Mini bilgisayar özellikleri (GMKtec G5)
  • Intel N97 işlemci
  • 12 GB RAM
  • 128 GB SSD
Dizi film arşivim yok. Fotoğraf ve videolar için yedekleme yapıyorum. Kullandığım router'da reklam engelleme özelliği var.

Elimde bir tane mini bilgisayar var. 1-2 ay öncesine kadar ev sunucusu olarak kullanıyordum. Şu an boşa çıktı. Değerlendirmek istiyorum ama aklıma fikir gelmiyor. Siz olsanız ne amaçla kullanırdınız? (günlük ihtiyaçlarımı masaüstü bilgisayar ile hallediyorum.)

Mini bilgisayar özellikleri (gmktec G5)
  • Intel N97 işlemci.
  • 12 GB RAM.
  • 128 GB SSD.
Dizi film arşivim yok. Fotoğraf ve videolar için yedekleme yapıyorum. Kullandığım Router'da reklam engelleme özelliği var.

Kablosuz klavye ve mouse ile televizyona bağlayıp odama takardım herhalde.

Hatta içerisine Android TV kurarım. İnternette dongle ile çalışan Android TV uyumlu kumandalar var.
https://www.trendyol.com/pd/deppo-t...-p-1112871227?boutiqueId=61&merchantId=178956 bunu kullanmıştım bozulmamıştı.

Son düzenleme:

Hatta içerisine Android TV kurarım. İnternette dongle ile çalışan Android TV uyumlu kumandalar var.
https://www.trendyol.com/pd/deppo-t...-p-1112871227?boutiqueId=61&merchantId=178956 bunu kullanmıştım bozulmamıştı.

1 hafta önce Windows yükleyip odadaki TV'ye bağladım. Dizi film izlerim belki internetten dedim. 1 defa bile açmadım. :(
TV Box var, onu kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Retro oyun konsoluna çevirebilir miyim diye düşündüm ama kontrolcü olayı nasıl olacak çözemedim. Mesela Batocera kurmayı düşündüm ama hangi kablosuz, uygun fiyatlı gamepad sorunsuz çalışacak bulamadım.