Detaylar
Kim cevapladı?15 20.Merhaba arkadaşlar, bir monitöre en fazla kaç para verilir? Böyle bir dönemde PG32UCDM3 80 bin TL monitör olan dönemde sizler kaç para verirsiniz merak ediyorum.
PC Uzmanı
Başarılı
Ah be hocam neden öyle oldu ki
xBN
Yetkin
Eskiden minimum 8 saat, en fazla 12 saat oynayabilirdim; şu an 30 dakika.
Monitör almam direkt. 144 Hz TV'ye bağlarım sistem alırsam. FPS oyunlarıyla pek işim yok, simülasyon oyunlarını severim, onda da büyük ekran daha sarıyor (Forza, Assetto, Crew 2 falan). Ama almak zorunda olsam 10K'yı geçmez, üst düzey bir oyuncu değilim hani 240 Hz olsa da 144 Hz olsa da koymaz bana.
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör almam direkt. 144 Hz TV'ye bağlarım sistem alırsam. FPS oyunlarıyla pek işim yok, simülasyon oyunlarını severim, onda da büyük ekran daha sarıyor (Forza, Assetto, Crew 2 falan). Ama almak zorunda olsam 10K'yı geçmez, üst düzey bir oyuncu değilim hani 240 Hz olsa da 144 Hz olsa da koymaz bana.
10k da süper bir bütçe bu arada. Ben 'en fazla' dendiği için 15 20 dedim. Hani çok üst düzey olacak görüntüyü her görüşümde aşık olacağım o seviyede.
Kullandığım sisteme göre değişir. Çok üst düzey bir sistemim varsa on numara bir OLED'i çakarım. Şu an için 15K'lik G65B yeterli oluyor.
PC Uzmanı
Başarılı
Kullandığım sisteme göre değişir. Çok üst düzey bir sistemim varsa on numara bir OLED'i çakarım. Şu an için 15K'lik G65b yeterli oluyor.
Aynı benim kafadasınız hocam bende böyle düşünüyorum 5090 ile IPS monitör alacağıma gider 5080 ile 4K OLED monitör alırım keyfime bakarım.
Aynı benim kafadasınız hocam bende böyle düşünüyorum 5090 ile IPS monitör alacağıma gider 5080 ile 4K OLED monitör alırım keyfime bakarım.
Evet çok doğru. Benim GTX 1650ye IPS bile fazla
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet