Bir motosiklet sürücüsü, kağıt toplayan çocuğun lunaparkın videosunu çektiğini görünce, çocuğu lunaparka götürdü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 269
  • Etiketler Etiketler
    motosiklet

995

Uzman
Olaydan görüntüler;

Maalesef haber kaynağı yok ama videonun ta kendisi var, fakat o kadar mutlu oldum ki Allah senden razı olsun. Motorcu genç adam, kral adamsın. Senin gibi iyilerin sayısı çoğalır inşallah. Ben biraz duygusallaşıyorum bu videoları görünce, sizlerle paylaşmak istedim. Belki size de iyi gelir kötü haberlerden sonra. Fakat yine biraz içimde ki şeylere değineceğim. Suriyeli rahatlıkla motor alırken ve dükkan açarken, bizden daha iyi bir tatil hayatı yaşarken, bu çocuğun ondan neyi eksikti?

Öyle ciddi, ünlemli falan yazmışsın ki kötü bir şey oldu sandım 3-4 defa tekrar okudum yanlış mı anladım düşüncesiyle
Ne kadar da güzel gülüyor, hep mutlu olur umarım.

İfadeler: 995
Pamuk gibi olduk valla. Dilenci olsaydı ya kurgu diyecektim ya da ondan bilr zengin olabileceğini söyleyecektim ama o yaşta çalışan bir çocuğun gönlünü yapmak apayrı bir seviye.

İfadeler: 995
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…