İtemsatış'ta 25TL'ye çoğu oyunlar satılıyor. Bütçeniz yoksa bir de Torrent indirmek istemiyorsanız en mantıklı çözüm budur bence.

Hocam öyle bir Steam hesabı aldığım takdirde paylaşımlı olduğundan dolayı başkası vs. de girebilir mi? İlerlememde sıkıntı çıkar mı mesela?

Hocam öyle bir Steam hesabı aldığım takdirde paylaşımlı olduğundan dolayı başkası vs. de girebilir mi? İlerlememde sıkıntı çıkar mı mesela?
Ben hiç problem yaşamadım. Steam cloud ve remote playı kapatıyorum. Oyunu indirdikten sonra çevrimdışı moda alınca istediğiniz kadar oynarsınız.

Öğrencilik hayatım boyunca korsan oyun indirdim. İşe başlayınca, çok sevdiğim oyunları tekrardan geliştiriciye destek olmak amacı ile satın aldım kütüphanede öylece duruyorlar. Mesela Witcher 3 ya da RDR2 ya da Dead Space.

İlla öğrenci olmana gerek yok. İade ile falan uğraşmamak için de bazen torrentlerim, beğenirsem ve son güncellemelere ulaşmak için yine gider satın alırım. CP2077'de yaptığım buydu.

Crack indir oyuna para verilmez. Bu arada bahsettiğim şey hikaye oyunları yanlış anlaşılmasın. Online oyunlar için söylemedim.
Okulu bitirip maddi durumu da iyi olduktan sonra gayet de para verilir. İstersen herhangi bir oyunun adının yanına 'Behind the scenes' yazarak ne kadar ter ve emek döktüklerini görebilirsin.

Hocam eğer oyunlar hikayeliyse Torrent'ten ziyade paylaşımlı da alabilirsin hem tüm güncellemeleri de almış olursun. Geçtiğimiz gün The Beast aldım mesela MenaGaming diye bir satıcıdan yeni de çıkmışlar müthiş bir sistemleri var kodu falan bile otomatik verdiler kimseyle konuşmuyorsun kendi hesabın gibi bir de ucuz oluyor değerlendirebilirsin açıkçası tabii eğer online bir oyun değilse oynayacağın oyun bu şekilde mantıklı

Hocam sizinle aynı durumdayım ben de yaklaşık 2 ay önce falan PC satın aldım ama hikayeli oyun fiyatları pahalı ben genelde İtemsatış gibi sitelerden 20 TL'ye falan paylaşımlı hesap oluyor ayrıca Steam hesabı olduğu için bu sorun da çıkartmıyor Torrent'de denedim herhangi bir sorun çıkmadı ama dediğim gibi ben paylaşımlı hesap öneririm tabii sizin kararınız.

Geliştiriciye destek olmak için oyuna para verilmez. Hırsız olmamak için oyuna para verilir. Yukarıda crack oyun övenleri aklım almıyor. Fakirsen , maddi durumun yoksa , öğrenciysen zaten crack kullan kimse sana neden crack kullanıyorsun demez.
Fakat 25 yaşına gelip hala crack güzellemesi yapıyorsan ziyansın kardeşim, kusura bakma.