bymfw4

Uzman
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Merhabalar. Bir oyun veya programı kaldırdığımızda kalıntıları kalıyor. Bu kalıntıları bir nebze bulup silsem de illa ki kalan oluyordur. Örneğin Battlefield V indirip sildim ardından EA App'i de sildim. Anticheat'tir odur budur tamamen kalıntısız bir oyun veya programı nasıl sileriz?

Hibit ile birçok kayıt defteri bilgisi de dahil olmak üzere silebilrisiniz ama yine de kayıt defterinede ve AppData içinde veriler bulunabilir.

Silinmiş programların kalıntılarını silme seçeneği göremedim. Sadece halihazırda olan uygulamalar kalıntısız silinebiliyor.
Aslında bu özellik var görünüyor fakat göremedim öyle bir olay.
1738269116672.webp

Hocam onun için de Hibit Uninstaller'da gereksiz registry temizleyici var. Belki Revo'da da vardır. Bir nebze olsun siler. Hepsini silmeyi garanti etmez.
Programı silerken var fakat dediğim gibi, önceden silinmiş olanların kalıntılarını silme olayını göremedim.

Her program farklı farklı yerlerde depolar dosyalarını, kafana göre kayıt defter ve gereksiz dosya temizliği yapmanı önermem, başardıkları işten daha fazla problem açabilirler başına.

Özellikle anti-hile programlarını tamamen kaldırsan bile sistemde bilerek kalıntı bırakırlar, anti-hile sistemiyle alakalı bir durumdur.

Her program farklı farklı yerlerde depolar dosyalarını, kafana göre kayıt defter ve gereksiz dosya temizliği yapmanı önermem, başardıkları işten daha fazla problem açabilirler başına.
Kafama göre yapmayı düşünmüyorum zaten. Bundan dolayı konu açtım.