Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Dosya doğrulama normalde indirilen ancak eksik olan dosyaları tarar ve yükler; oyunu sil yükle yapmaksa eksik dosyaları onarmak yerine mevcut dosyaları da siler ve temiz kurulum yapar.
Dosya doğrulamada dosyaların hash'i hesaplanır ve olması gereken haliyle kıyaslanır. Farklı olanlar yenilenir. Bellek veya sürücü hatası yüzünden oyun yanlış yazılmış olabilir veya sonradan müdahale edilmiş olabilir. Bunların önüne geçer.
Silip yükleyince tamamı silinip yükleniyor. Disk daha fazla eskiyor, daha fazla internet kullanıyor. Sonuç aynı.

Tabii söylendiği gibi ana klasöre bodoslama atılan mod kurulumu falan varsa silip yükleyince ondan kurtulmuş oluyorsunuz. Her oyunun dosya listesi kolay bulunmuyor, elle ayıklamak gerekiyor.

Oyunda daha iyi performans alıyorken sonradan almamaya başladıysanız aynı oyun sürümü olduğunu varsayarsak işletim sistemi ya da sürücü güncellemesi daha olası. Oyun sürümü değiştiyse bir şeyleri batırmış olabilirler.
Ben bu oyunu hiç oynamadım, daha iyi performans almalıyım diyorsanız cüzdan. Cüzdan ile daha iyi bilgisayar alabilir veya daha büyük bir cüzdan ile oyunu daha iyi yaptırabilirsiniz.