Bir Samsung telefonun ömrü ne kadardır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BurakBirinci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B

BurakBirinci

Üstün
Makaleler
15
Herkese merhaba, 2016 yılında aldığım Samsung J7 Prime telefon bu güne kadar benimle oldu ve 2024 yılın sonuna kadar da kullanacağım. Bu telefon bana 8 yıl eşlik etmiş ve hala eşlik etmeye devam ediyor. Açıkçası ufak tefek kasmalar oluyor doğal olarak ve kapasitesi dışında çok şükür bir sorun yaşamıyorum. Şaşırdığınızı tahmin ediyor gibiyim ve mesajlarınız beni şimdiden korkuttu.

Cok mantiksiz bir soru. Sen ne kadar gitmesini istersen o kadar gider. Alo desin yeter diyorsan sen ölünceye kadar kullanabilirsin. Bir telefonun omru, tamamen senin ne istedigine bagli. Oyun istiyorsan SoC'u iyi bir cihaz almalisin, uzun yillar boyunca guncel kalmak istiyorsan SoC ve guncelleme destegine bakmalisin, iyi bir kamera performansi istiyorsan SoC + kamera sensoru + kamera arayuzu uclusune bakmalisin.

Sağlammış, zaten J7 Prime'ı bozmak çok zor. Haşat hâlde bile çalışıyor. Nasıl bir telefonsa.

Fazla oyun oynamıyorum en fazla 1 saat Clash of Clans oynuyorum o kadar. Aslında telefonun bataryası vs. ben bunu merak etmiştim ama teşekkürler.

Sağlammış, zaten J7 Prime'ı bozmak çok zor. Haşat hâlde bile çalışıyor. Nasıl bir telefonsa.

Kırık, çatlak bile herhangi bir şey yok. Üstelik bayağı düşürdüm. Umarım bunu dedim diye kırılacağı günü olmaz, var öyle bir şanssızlığım.

Sadece marka olarak değerlendirmek yanlış olur. Giriş/orta segment bir telefon ortalama 2 sene sorunsuz kullanılırken amiral gemisi bir android kullanıma göre 4 sene rahat kullanılabilir.

J7 Prime 3 sene daha gider. Nokia 3310 ile yarışabilecek tek telefon.

Sadece marka olarak değerlendirmek yanlış olur. Giriş/orta segment bir telefon ortalama 2 sene sorunsuz kullanılırken amiral gemisi bir android kullanıma göre 4 sene rahat kullanılabilir.

Vallahi hocam çok güzel söylediniz ama ben şu an 8 senedir kullanıyorum. Başka bir öteye doğru gidiyoruz yani benim parçam oldu artık.

Çok temiz güzel bakarsanız ömrünüz boyunca kullanırsınız.

Bundan kuşkunuz olmasın kesinlikle 8 seneye kadar geldi, daha yolumuz uzun hocam merak etmeyin.

J7 Prime 3 sene daha gider. Nokia 3310 ile yarışabilecek tek telefon.

Sağ olun hocam öyleyse yeni telefon almayacağım, çok ihtiyacım yok.

Galaxy s6.Halen 2. telefon olarak kullanıyorum ,şu an elimdeki Xiaomi 10S'ten kat kat iyidir.

İyi bakarsanız tam 3 sene gider diye düşünüyorum ama sonrasında güncellik sıkıntılarından dolayı yenisini mutlaka almak zorundasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…