venovar

Yetkin
Dünyanın zengin insanlarından birisi gelse ve size dese ki; hesabına her ay 1 milyar dolar yatıracağım ve o ay, bu paranın tümünü harcamak zorundasın. Kısıtlama yok, istediğin gibi harcama yapabilirsin. Ama eğer 1 cent bile kalırsa, tüm mal varlığına el koyacağım ve kölem olacaksın. Kabul eder misiniz?

Son düzenleme:
Ben her ay o stresi yaşamayı istemezdim. Günlerim bugün ne satın alsam diye geçerdi. Ben kabul etmezdim.

İstediğim şeyleri alırım, kalan parayı da kuruşu kuruşuna yatırım (döviz vb.) Yapmaya kullanırım. Yani her türlü harcayacak bir şey bulunur.

En kötü bağış yapabilirsiniz, sadaka verilebilir çok para harcayamıyorsak. İllaki sıfırlanır ama 70-80 sene boyunca uğraşmak yorar.

Bozacaksa para bozsun bizi ya uğraşırız. :p

Ben her ay o stresi yaşamayı istemezdim. Günlerim bugün ne satın alsam diye geçerdi. Ben kabul etmezdim.
Edilir edilir. 😇👍👍👍

@venovar, stres yok ki. Alacağımı aldım diyelim, elimde de 500 bin dolar kalmış olsun, giderim yatırım araçlarından birini alırım. Hadi o da yok diyelim, gider yoldan geçen birine veririm. 10 saniyelik iş.
Öyle gibi duruyor ama hocam 1 milyar dolar çok para bence. Eğer 200-300 milyon dolar vs olsa, dediğiniz gibi yaparım ama her ay, ölene kadar.