Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nelson Van Alden 16

Başarılı
Bir siteden ban yedim ve o hesabımdan çıkış yapmam gerekiyor ama sitenin bug'ı yüzünden çıkış yapamıyorum. Bunun yerine Google üzerinden bu siteden çıkış yapmak, sanki o siteye daha önce hiç girmemişim gibi yapmak istiyorum.

Çözüm
Bunun için:
  • F12 yahut sağ tık + denetle tuşuna basarak geliştirici menüsünü açın.
  • "Depolama" menüsüne girin.
  • Sağ üstte bulunan "Çöp kutusu" simgesine tıklayın.

En azından Firefox tabanlı tarayıcılarda bu şekilde işliyor. Chrome'da da farklı olduğunu sanmıyorum esasen.

Not: Kısa bir araştırma sonrasında sitedeyken adres çubuğunun yanında bulunan kilit veya ayar simgesine tıklayıp, site ayarları kısmından "Verileri temizle" butonuna bastığınızda da temizlendiğini öğrendim. İki yöntem de temelde aynı şeyi yapıyor.
Bunun için:
  • F12 yahut sağ tık + denetle tuşuna basarak geliştirici menüsünü açın.
  • "Depolama" menüsüne girin.
  • Sağ üstte bulunan "Çöp kutusu" simgesine tıklayın.

En azından Firefox tabanlı tarayıcılarda bu şekilde işliyor. Chrome'da da farklı olduğunu sanmıyorum esasen.

Not: Kısa bir araştırma sonrasında sitedeyken adres çubuğunun yanında bulunan kilit veya ayar simgesine tıklayıp, site ayarları kısmından "Verileri temizle" butonuna bastığınızda da temizlendiğini öğrendim. İki yöntem de temelde aynı şeyi yapıyor.

Çözüm
Ban yediğiniz hesabınıza Google üyeliğiniz ile mi giriş yapıyordunuz? En azından ben o şekilde anladım ve Google üzerinden sitenin erişimini kesmek istediğinizi düşünüyorum. Öncelikle şu sayfayı açmanız gerekiyor. ''Bağlantılı Uygulamalar'' kısmında Google hesabınız ile giriş yaptığınız uygulamaları ve web sitelerini görüntüleyebilir ve aynı alandan ''Ayrıntılar'' diyerek, bağlantıyı kesebilirsiniz.

Google iznini yani erişimi kesmiş olsanız bile kullanmış olduğunuz web tarayıcılarında siteye ait çerezler duruyor olabilir. Bu nedenle Google bağlantısını kopardıktan sonra ekstra olarak tarayıcı çerezleri ile önbelleğini de temizlemenizi tavsiye ederim. Eğer sizi doğru anladıysam bu iki yöntem dışında bir şey yapmanız gerekmiyor. Bu arada hepsini yapmış olsanız bile sitedeki banlanmış hesabınıza dair tüm bilgiler duruyor olacaktır. Sitede kayıtlı olan verilerinizin kalıcı olarak temizlenmesi için site yetkilileri ile görüşmeniz gerekmektedir. Aksi durumda Google veya tarayıcı üzerinden yapabileceğiniz ekstra bir şey bulunmuyor.