Makaleler
1
Arkadaşlar, evet bizim ülke cinselliğin Afrika'sı olabilir, evet yüksek fiyattan turistlere bir şey geçirmede yapılabilir olan şeyler bunlar ama bence bu tamamen algı videosu gibi geliyor. Hani hepsini aynı kişinin yaşaması ayrı bir garip geliyor. Yorumlar zaten klasik cihangir solcuları sorgulamaz, hatta biri şey yazmış ‘geldiğine göre demek ki doğru' demiş. Çok sorgulamaz böyle radikal tipler ama yine de sizin fikirlerinizi merak ediyorum, ne düşünüyorsunuz? Gerçek diyenlere lafım yok ama bana abartı geldi.

Arkadaşlar, evet bizim ülke cinselliğin Afrika'sı olabilir, evet yüksek fiyattan turistlere bir şey geçirmede yapılabilir olan şeyler bunlar ama bence bu tamamen algı videosu gibi geliyor. Hani hepsini aynı kişinin yaşaması ayrı bir garip geliyor. Yorumlar zaten klasik cihangir solcuları sorgulamaz, hatta biri şey yazmış ‘geldiğine göre demek ki doğru' demiş. Çok sorgulamaz böyle radikal tipler ama yine de sizin fikirlerinizi merak ediyorum, ne düşünüyorsunuz? Gerçek diyenlere lafım yok ama bana abartı geldi.

Bizim ayılardan ne beklersiniz ki? İşte biz böyle bir milletiz. Biz böyle sapık ve edepsiz bir milletiz. Kim ne derse desin.

Türkiye ziyareti mi İstanbul ziyareti mi? İstanbul bence en gezilmeyecek yer. Fiyatlar kol gibi ve özellikle turistleri inanılmaz kazıklıyorlar. Bunun yerine Karadeniz veya Ege-Akdeniz kısmına gitseler daha az sorun yaşarlar bence.

Yine de Çinli sanıp "ni hao" demeleri Türkiye'ye özel sayılmaz. Paris'te de aynı şeyi yaşamıştık ama bunu yapan Fransız değildi. :D

1721912658818.webp

Başka söze gerek yok.