%52 diye kimleri ima ettiğinizi biliyorum hocam ama o %52 kişinin arasında bir sürü terbiyeli ve ahlaklı insan vardır eminim. Genel bir sayı diyerek hiçbir yere varılmaz.
Ahlaklı, terbiyeli, vatansever birisi ülkenin bu hale gelmesini istemez.

Ahlaklı terbiyeli adam insanların kandırılmasını, haklarının mültecilere verilmesini istemez.

Dinini önemseyen adam din ile insanların kandırılmasına izin vermez.

Vatanını seven adam mültecilerin ülkeye girip huzur bozmasına izin vermez.

Ülkede Çinli diye Uygur dövdükleri için gayet olabilir diye düşünüyorum açıkçası. Bırak turisti, kendi kadınımız bile güvende değil ki:

Az önce bu videoyu 8 yıllık çalışan Suriyeli elemana gösterdim. Dedim işte, sizi Türk milletinin sevmeme sebebi bu ve iktidar değiştiğinde de ilk adım muhtemelen mültecileri göndermek olacak. Bana aynen şunu söyledi: ‘ben zaten böyle videolar gördüğümden beri otobüste veya dolmuşta telefonumu açamıyorum, birisi ararsa inince açıyorum.' dedi ve ek olarak, ‘bunları hiç anlamıyorum, internete girip evinde halledebilirlerken bunu niye yapıyorlar,' dedi (Suriyeli).son olarak biz ilk geldiğimizde Türkiye'de daha fazla Müslüman vardı, daha iyi Müslüman'lık yaşıyorlardı, şu an herkes uzaklaşmış İslam'dan diyor. Diyanetin birkaç skandalını gösterdim, dedi sebebi bunlar işte falan. Elin suriyelisi bile anlıyor, AKP'liler anlamıyor.

@3586

Kardeşim ben oy muhabbeti için bir laf demedim. Sadece %52 diyerek 25 Milyon insanın hepsi mi böyle sence? Ben sadece ihtimal verdim. Ben çok seviyorum sanki ona oy verenleri.

Saçma sapan tek bir noktaya bakıyorsunuz. Konumuz ile demek istediğim başka bir şey.