- Makaleler
- 7
%52 diye kimleri ima ettiğinizi biliyorum hocam ama o %52 kişinin arasında bir sürü terbiyeli ve ahlaklı insan vardır eminim. Genel bir sayı diyerek hiçbir yere varılmaz.
Komik.
Kanka sütü terbiyeli ahlaklı insan çıkarcı olup %52'lik kesimden olmaz.%52 diye kimleri ima ettiğinizi biliyorum hocam ama o %52 kişinin arasında bir sürü terbiyeli ve ahlaklı insan vardır eminim. Genel bir sayı diyerek hiçbir yere varılmaz.
Lafı değişik yere getirmedim. %48'lik kesime de cennetlik demedim. Dediğini gayet netçe cevapladım.%48'lik kısmın cenletlik olduğunu kim söyledi sana. Benim demek istediğim farklı bir olay. Lafı değişik yerlere getirmeyin.
Ahlaklı, terbiyeli, vatansever birisi ülkenin bu hale gelmesini istemez.%52 diye kimleri ima ettiğinizi biliyorum hocam ama o %52 kişinin arasında bir sürü terbiyeli ve ahlaklı insan vardır eminim. Genel bir sayı diyerek hiçbir yere varılmaz.
''Trabzon = Arabistan'' tanımını doğru kabul edeceğimiz her senaryoda ''İstanbul =Suriye'' hatta ''İstanbul = 2x Suriye'' dememiz de gerekir. ''Ankara = Suriye'' de rahatlıkla diyebiliriz.
Ülkede Çinli diye Uygur dövdükleri için gayet olabilir diye düşünüyorum açıkçası. Bırak turisti, kendi kadınımız bile güvende değil ki: