Bir ülkenin olmazsa olmazı neler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1547
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Ekonomi, askeri güç, tarım alanı, diplomatik güç, elektrik gücü, doğalgaz gücü, toprak, para birimi, bayrak, ekonomik güç, nüfus, cahil olmayan insanlar, tarım alanlarını iyi değerlendirme, eğitim, sağlık, turizm alanı, jeolojik olarak iyi bir yer, hava alanı, sanayi. Ve unutmadan hukuk.

Evvela ülkenin yönetim rejimini belirlemeniz gerekiyor ki akabinde gerekenleri belirleyebilesiniz. Fakat çağdaş ve müreffeh bir topluma sahip ülke istiyorsanız elbette hukuk ve ekonomi olmazsa olmazınız olacaktır. Gerisi hukuki sürece bağlı prosedürlerden ibarettir. Eğer meraklıysanız Roma İmparatorluğunu okumanızı tavsiye ederim.

Yakın zamanda hobi olarak "kendi ülkemi kurma" gibi bir şeye kalkıştım, bir ülkenin neyi olması gerekir? (Bayrak vesaire.)

Tabii ki %100 milli ve elma logolu olan iPhone. (!)

Tabii ki %100 milli ve elma logolu olan iPhone. (!)

Kendi ülkesi bile bu kadar savunmamıştır IPhone'u .

Saygı, ekonomi, kültür ve en önemlisi de adalet.

Milli futbol takımı olmazsa olmaz.

Eğitim, refah, toprak, egemenlik, halk, kültür, milli savunma, ekonomi.

Kendine ait toprağın olmalı, diğer ülkeler tarafından tanınmalısın, bayrağın, bir marşın olmalı. Sana hizmet edecek senin de onlara hizmet sunduğun halkın olmalı. Paran olmalı. Gibi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…