Şu an bir proje üzerinde yoğunlaştım. Arada oyun oynuyorum, doküman okuyorum, akşamları yürüyüşe çıkarım veya arkadaşlarımla buluşuyorum. Ek olarak keman çalmaya tekrar başladım. Hobi bulamıyorsan dil öğren, enstrüman öğren, spor yap veya yürüyüşe çık. Tabii öğle çıkmak çok sıkıntı. Birçok şey sayılabilir.

Merhaba, özellikle okul bittikten sonra canım çok sıkılmaya başladı. Yapacak hiçbir şey yok nedense. Yani ücretsiz bir hobi arıyorum. Sizin hobileriniz neler? Ya da sıkılınca ne yapıyorsunuz? Sanırım benim müzik dinlemek, yapay zeka ile uygulama yapmak ve oyun oynamak dışında hobim yok.
Genellikle evde bosta duran laptopuma Linux kurmak ile meşgulüm. Biraz sinir edebilir ama sıkıntımı aldığı icin sorun yok :)

Merhaba, özellikle okul bittikten sonra canım çok sıkılmaya başladı. Yapacak hiçbir şey yok nedense. Yani ücretsiz bir hobi arıyorum. Sizin hobileriniz neler? Ya da sıkılınca ne yapıyorsunuz? Sanırım benim müzik dinlemek, yapay zeka ile uygulama yapmak ve oyun oynamak dışında hobim yok.
Boks yapmak sanırım.

Sosyal'de F5 atıyorum ve arada bir Monster problemleriyle uğraşıyorum. Başka hobim şimdilik yok; belki hafta sonu gitara başlarım.