Demek ki öğretemiyorsun, demek ki baba olmaya hazır değilsin. 13 yaşında kız kardeşim var, geçen yıl tamamen kendi isteğiyle kapandı. Crop mrop diye 1 kere istediğini görmedim. Bizzat kendim ateizmin bayrak sallayanı olmama rağmen :D

Kendi beceriksizliğinizin, umursamazlığınızın, ahlaksızlığınızın suçunu etrafa atmayın. Ahlakı bacak arasında arayan bir şerefsiz olursanız çocuklarınızdan da ahlak bekleme hakkınız olmaz.

Yorum belirtmek bile istemiyorum. Ne denir ki şu elemana? Nasılsa algıları kapalı.
Bu elemana hocam, homous erekius pasitacus yobazizus denmeli, örnekleri işte tam fotoğraftaki gibi:

1755270560227.webp

İran değil burası. Videodaki herifin niyeti de çok rahatsız edici. Görece küçük kız çocukları için yetişkin tipi sayılabilecek saçma ve çok açık giysilere tepki gösterilebilir, evet de gösterdiği ürünler aşırı normal. Belli ki zihni normal giysileri mahremiyetsiz görecek kadar sapıklaşmış ve kirlenmiş.

Bir taraftan kendi mensup olduğu dine göre söyledikleri doğru. Ancak kendi dini eğitimin kendi ailenle sınırlıdır ve kızını karın bölgesi kapalı şekilde giydirebilirsin. Sen kimsin ki topluma ders vermeye kalkışıyorsun? Böyle kişiler için belli bir cezalandırma sistemi gelse keşke, ağzını açmadan önce on defa düşünürler.