vada
Uzman
Bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Lutfen dusuncelerinizi paylasmaktan cekinmeyin.
Arkadaki müzik saçma olmuş ama adam haklı çocuk çocuk gibi giyinmeli.
Bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz? Lutfen dusuncelerinizi paylasmaktan cekinmeyin.
Arkadaki müzik saçma olmuş ama adam haklı çocuk çocuk gibi giyinmeli.
İkisi de yanlış dine nasıl bağladın neyin yanıklığı anlamadım.Küçük çocuğu başörtülü yapınca bir sorun olmuyor. Ama böyle giyinince sorun mu oluyor? Anlıyorum.
Haklı falan değil. Müslüman ülkesi değiliz dostum. Herkes istediği gibi giyinir. Başka aileler kendi inancını çocuğa dayatınca başörtülü yapmaya kalkınca hiçbir sorun olmuyor ve tepki bile almıyor çoğunlukla. Kıza böyle giydirttiği zaman mı sorun olacak yapma ya. Seni beni ve videoyu çeken adamı ilgilendirmez bu durum. Çocuk gibi giyinmeli ne demek ya? Şaka gibisiniz gerçekten ne diyeyim ben size.
İkisi de yanlış dine nasıl bağladın neyin yanıklığı anlamadım.
Bu yanıklık değil dostum. Neden bağlamayım dine? Yaşandığı için belirttim bu durumu sadece. Ve o adamın neyin haddine ki karışabiliyor "giydirmemeliyiz diyor" ona ne bu durum? Ben de o zaman küçücük kıza başörtülü taktırmamanız gerekiyor desem hoş olur mu? Çok mu biliyor kendisi Allah aşkına. Herkes kendi işine baksın. Ben çocukların çok çok fazla giyinmesini destekmiyorum zaten orası ayrı. Ama bunu video çekip paylaşmak ne demek. Kendi çocuğuna giydirmezsin olur biter. Neyin duyar kasması bu anlamıyorum.
Sen de kendi fikrinde videonu çekip koyabilirsin hoş olur mu bakariz. Çocuklarin yetişkin gibi giyinmesini -dinden, yaşam tarzindan bağımsız -saçma buluyorum. Adamin dusuncesi doğru, muzik vs tarzi abes.
"Benim için çözüm basit. Beğenmiyorsan kendi çocuğuna giydirmezsin olur biter."
Öyle olmuyor işte. Asıl çürüme böyle başlıyor. Sonra sokakta loplarına kadar açılanlarla ninja maskeli gibi kapananlarla muhatap oluyorsun. Şuur olmalı insanlarda. Uçlara ve fanatizme karşıyım.
Çocuğa ne gözle bakılıyor da kıyafeti eleştiriliyor ? Bu videodaki kişinin çocuğu çocuk olarak görmediği çok belli, akıl hastanesinde incelense gerekli testler yapılsa ne çıkacağı da belli.