NeonCircuit
Uzman
Ya bir videom 100.000 izlendi izlenmeye de devam ediyor, diğer videolarım 3-5, 100-200 izleniyor. Kanalda mı sorun var, YouTube'da mı?
Ya bir videom 100.000 izlendi izlenmeye de devam ediyor, diğer videolarım 3-5, 100-200 izleniyor. Kanalda mı sorun var, YouTube'da mı?
Eki Görüntüle 181435
Tamam da, bu kaç video sonra gerçekleşecek önerme vs.? Sonuçta az da olsa uğraşıp atıyoruz. Neredeyse o videodan sonra 9 tane daha video atmışım.Her videon önerilmez ve öne cikmaz YouTube'nin politikalarından. Random bitenesi izleniyor öne çıktığı için. Sonra sen aha tuttu kafasıyla üretmeye devam ediyon yanından bile geçmiyor. İleride bir tane daha denk gelir öyle sonra gene bu şekilde devam eder. YouTube deniyor kanalını şahsi bir kitle oluşacak mı diye beceremezsen bir daha önermez zaten hissedersin.
O videom izlendiğinde ben de öyle düşündüm evet. Ama ondan önce Kurtlar Vadisi de paylaşmıştım ama, dediğiniz gibi sanırım yabancıya hitap ediyor sanırım kanal.Yerel izleyiciye degil globale yonelik video yapmalisin. 100K izlenen video ( Amerikan askeri vs Naziler ) muhtemelen tum dunyada izlenmistir. Digerleri ise sadece Turkiye'de.
O videonun izlendiği ülkeler;Yerel izleyiciye degil globale yonelik video yapmalisin. 100K izlenen video ( Amerikan askeri vs Naziler ) muhtemelen tum dunyada izlenmistir. Digerleri ise sadece Turkiye'de.
Siz atmaya devam edinde tutturmak istiyorsanız kaydırıp geçen kitleden ziyade abone olup bildirime tıklayıp gelen beğenen yorum yapan kendi kanalınıza has bi kitle oluşturmak olsun. Yoksa zaten yürümez değmez.Tamam da, bu kaç video sonra gerçekleşecek önerme vs.? Sonuçta az da olsa uğraşıp atıyoruz. Neredeyse o videodan sonra 9 tane daha video atmışım.
O videom izlendiğinde ben de öyle düşündüm evet. Ama ondan önce Kurtlar Vadisi de paylaşmıştım ama, dediğiniz gibi sanırım yabancıya hitap ediyor sanırım kanal.
O videonun izlendiği ülkeler;