mauroicardi99 122

Bilgin
Bir videoyu 30 FPS'ten 60 veya 90 FPS'e nasıl çıkarabilirim? Hybrid programını biliyorum ama bana bir tık kaliteyi düşürüyor gibi geliyor, bu yüzden başka program arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinali 30 FPS olan videoyu 90'a çıkarması için her frame'in arasına 2 frame daha sıkıştırması gerekiyor, bunun için genelde 2 frame arasındaki piksel farkları üzerinden "yaklaşık" bir ara frame oluşturmaya çalışıyor editörler, ama kaliteyi mecburen düşürmek zorunda.

Allah gibi yoktan frame yaratamaz sonuçta.

Son düzenleyen: Moderatör:
RSMB ekleyebilirsiniz fakat görüntüde illaki bozulma olacaktır.
RSMB ekleyince bir farkı olmuyor bende veya ben yanlış yapıyorum.

Orijinali 30 FPS olan videoyu 90'a çıkarması için her frame'in arasına 2 frame daha sıkıştırması gerekiyor, bunun için genelde 2 frame arasındaki piksel farkları üzerinden "yaklaşık" bir ara frame oluşturmaya çalışıyor editörler, ama kaliteyi mecburen düşürmek zorunda.

Allah gibi yoktan frame yaratamaz sonuçta.
O zaman kaliteyi geçelim nasıl FPS'i arttırırım?

Premiere Pro ile videoyu dışa aktarırken FPS'i elle arttırabilirsiniz. Hangi yöntemi kullanırsanız kullanın, kayıt alınırken yüksek FPS ile alınmış gibi bir sonuç beklemeyin.
O edit in FPS'i. Video 90 FPS olacak ama o videonun içindeki video da hala 30 FPS olarak oynayacak.

Topaz Video AI veya FlowFrames kullanarak videonuzun FPS değerini yapay zeka ile yükseltebilirsiniz.
Eğer daha kaliteli bir görüntü istiyorsanız Topaz önerimdir. İçerisinde kalite arttırmaya yönelik modelleri bulunmakta.