Bir videoya Türkçe dublaj nasıl yapılır?

alitoprak55 2

Uzman
Elimde 2 saatlik SRT dosyası mevcut olan bir İngilizce video var. Videonun Türkçe SRT'si var elimde bunu Türkçe dublaj yapmak istiyorum. Benim için robotik ses olması önemli değil izlerken alt yazı değil de dublaj olarak izleyeyim yeterli. Zaten SRT olduğu için de dublaj yaparken yanlış yapma ihtimali de yok diye düşünüyorum. Var mıdır öneriniz ücretsiz dublaj yapabilecek bir uygulama?

Gemini Studio'da translator var, anlık dublaj yapıyor ama 2 saat zor gibi. Ben LLM modelleri ile Türkçe çeviri yaptırıyorum, altyazı kullanıyorum.

Gemini Studio'da translator var, anlık dublaj yapıyor ama 2 saat zor gibi. Ben llm modelleri ile Türkçe çeviri yaptırıyorum, alt yazı kullanıyorum.

Ben de whisper AI ile Türkçeye çeviriyorum srtleri ama bazen odağım çok dağılıyor dublaj önemli benim için o yüzden.

Ben de whisper AI ile Türkçeye çeviriyorum srtleri ama bazen odağım çok dağılıyor dublaj önemli benim için o yüzden.

Whisper videodan sesi İngilizce çekiyor Türkçe çevirirken model kullanıyorum.

Belki sese dönüştüren vardır, ben dublaj sevmiyorum çünkü aynı sesi verebilmesi lazım, ben böyle düşünüyorum. Aynı seste oluşturacaksa sesi yapsın tabii.

Çok pardon kendimi yanlış ifade etmişim ilk önce whisper ile ingilzce SRT çekiyorum sonra Türkçeye çeviriyorum o SRT'yi. Şimdi ise Türkçeye çevirilmiş SRT'yi dublajlamam gerek. Bana bilgi veren şeyler izlediğim için duygu çok önemli olmuyor benim için.

Bende eğitim kurs videoları için kullanıyorum. Bilgi verici olsa da yapaylığa karşıyım.

Bende eğitim kurs videoları için kullanıyorum. Bilgi verici olsa da yapaylığa karşıyım.

Evet çok haklısınız aklımdaki şey zaten arakadan orijinal sesi %30 açmayı düşünüyorum ama dublaj odağımın dağılmaması için önemli maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…