Steam Bir zamanlar oyun fiyatları nasıldı?

Steam desteğe işim düştü, satın alma geçmişine bakarken biraz garip hissettim kendimi. O kadar ucuzmuş ki, geçmişi yad etmek için atmak istedim buraya da. Özlendi o günler. Yaz indirimi gelince hayvani sepetler yapar, tüm cüzdanı boşaltırdık.

Üstüne tıklayarak daha net görebilirsiniz bu şekilde tam seçilmiyor.

173 TL'ye FIFA 23 almıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Komple Hitman koleksiyonu 10 liraya almıştım Steam'den, ey gidi.

Zamanında 193 TL'ye God of War almıştım çok pahalanmış şimdi baktığımda.

3 yıl önce dizilen o sepet şuan o paranın 8-9 katına indirimlerde zar zor diziliyor. Aşağıya da son 5 yılın grafiğini bırakmış olayım.

Nereden nereye geldik be. Şu fiyatlardan oyun almak nasip olan herkes çok şanslı.

2021-2022 prime dönemdir. Dolar 20-30 TL iken biz 1 TL civarına alışveriş yapıyorduk. Sonra 10'a sabitlediler. En sonunda komple dolara geçtiler.

2021-2022 prime dönemdir. Dolar 20-30 TL iken biz 1 TL civarına alışveriş yapıyorduk. Sonra 10'a sabitlediler. En sonunda komple dolara geçtiler.
Aynen. CoD'un eski sürümleri 20 USD olmasına rağmen biz 50 TL'ye alıyorduk o zaman. Koleksiyon yapmak kolaydı öyleyken. Ama şimdi USD geldi artık Nadiren güzel CoD oldu mu alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…