Merhaba, evdeki zerzevatlar neredeyse bittiği için yarın akşam tekele gideceğim. Genelde aldığım biralarımla birlikte denemek için 1 tane ek bira alacağım. Açıkçası gide gele raflardaki kutuların çoğu gözüme tanıdık oldu. Dur bakayım şunu alayım diyeceğim bir şey aklıma gelmiyor. Hatırladığım kadarıyla içtiklerimi yazayım. Sizde bana yazdıklarım arasında olmayan bir öneri verirsiniz diye umuyorum.
1- Miller. Hafif bira. Tadı falan tamam ama çok tutmuyorum.
2- Blanc 1664. portakallı gazoz gibi bira. Hakkını vereyim, bir luna kötülüğünde değildi. Bardakta, hakkını vererek içmeme rağmen beğenmedim.
3- Carlsberg Luna. Normaline kanıp aldığım sarışın. Şişe güzel, içi berbat. Dökmeyeyim diye zorlana zorlana içmiştim.
4- Guiness. Bak bu fena bir şey. Stok diye alıyorum her gidişimde. Keyif birası. Bardakta çok güzel gidiyor.
5- Budweisser. Yine benim stok biralarımdan. Hayatımda içtiğim 2.bira buydu. Hem bardakta hem şişede okey bence. Gerçi şişe alıştım buna, şişeden içiyorum.
6-Carlsberg. Benim son stok biram. Tadı falan güzel. Gündüz birası. Ağır değil diye öğün sonrasında içiyorum. Genelde et yemeği falan oluyor. Bardakta güzel.
7-Heineken. Tadı güzel şişesi ufak. Gittiğim tekelde 45'lik şişesinden yok. 33 almakta istemiyorum açıkçası. Bardakta denemedim zaten şişesi ufak diye.
8- Weihenstephaner Vitus. Özel bir yorumum yok. Tadını beğenmediğimi hatırlıyorum. Bir de alerji yapmıştı ilginç bir şekilde. Daha almıyorum ondan dolayı.
9-Tuborg Gold. Tadı aklımda kalmamış ama sevmediğimi hatırlıyorum.
Muhtemelen bir iki tane daha çıkar zorlasam ama şimdi hatırlayamadım isimlerini.