atmosferabi

Başarılı
Yer
Ankara
Herkese selam. Papara'nın kapanmasıyla birlikte ödemelerimi başka bankalardan gerçekleştireceğim ancak Papara'da 10 tane sanal kartım vardı, çoğu platforma farklı farklı kartları girerek hem içim rahat ediyordu hem de ödemeleri kolay takip ediyordum. Birden fazla sanal kart açılabilen banka önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı durumdan muzdaribim. Papara arayüzü ve kullanım kolaylığıyla tekti benim gözümde fakat şu sıralar ön ödemeli ödeme sistemleri çok fazla patlamaya başladı. Şu saatten sonra başka bir ön ödemeli sistemden hesap açmak da pek mantıklı durmuyor.
Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği Sipay'ı düşünmüyor değildim ama onun da her an patlamayacağının garantisi yok maalesef.

Teşekkürler hocam, lakin izinleri iptal edildi diye bi’ gönderi var, şu an kullanabiliyor musunuz Sipay’ı?
Sipay için karar durduruldu, her şey normal. Ama yarının garantisi yok.

Ben kendi kullandığım yöntemi söyleyeyim, birden fazla sanal kart açmak yerine 1 veya 2 tane açıp, bu Nays'ın fiziksel kartı da olabilir, yeteri kadar para bulundurup ödeme ve bazı abonelikleri bağladığım şekilde oluyor. İçinde ekstradan fazla para bulundurmuyorum bu yüzden risk yok.

Birden fazla sanal kart kullanmak yerine bir tane sanal kart açıp aylık aboneliklerinizin tutarı kadar limit belirleseniz daha iyi olur. 10 adet kart açmak daha yorucu olmaz mı?