bireysel silahlanmaya karşı değilim, Postal'da bütün NPC'leri silahlandırırsanız ve herhangi bir NPC'ye çarparsanız bile en ufak şeyde size ateş ederler ama tabii ki ben bireysel silahlanmayi savunuyorum. Elimde çok fazla kedi var özgürce kullanmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle olmamalı zaten doğu illerinde bir orduya yetecek kadar tabanca pompalı hafif makinelı var kaçak yollarla gelmiş bir de bu uygulama serbest olursa vay halimize sonumuz hayrola.

Bence risk altındaki kadınların silahlandirilmasi lazım. Ayrılmalarına rağmen peşini birakmayan takıntılı eski eşleri vs. icin guzel çözüm.

Kesinlikle olmamalı zaten doğu illerinde bir orduya yetecek kadar tabanca pompalı hafif makinelı var kaçak yollarla gelmiş bir de bu uygulama serbest olursa vay halimize sonumuz hayrola.

İllegal tiplerin hepsinde silah var ve hepsi yasa dışı ruhsatsız silahlanmis. Eger bireysel olarak silahlanma hakki gelirse onlarda zaten silah varken bu durumda sen de silah sahibi olmuş olacaksın. Adamlar zaten silahlı, silahsız kalan sensin.

Şu anda alan alıyor zaten silahı haberlerde görüyoruz. Durduk yere ölebilirsin bu ülkede hiçbir şey yapmasan bile.

Sadece bilinçli kişilere silah verilmeli, alan kişiler eğitimden geçirilmeli geçmişlerine bakılmalı. Yoksa ne pislik olduğu belli olmaz. Toplum bilinçlendirilirse bence mantıklı.

Bireysel silahlanmanın olmaması, kanunlara uyan kişiler içinler sıkıntı. Kanunlara uymayan kişilerde zaten silah oluyor ve adamların kanundan korkusu yok ancak bireysel silahlanma serbest olsaydı, caydırıcılık olabilirdi. Şimdi karşındaki kişinde %50 ihtimalle silah ya var ya yok ama bireysel silahlanma serbest olsaydı, karşıdaki kişi için de caydırıcı olurdu. Bireysel silahlanma gerekli, insan kendisini koruyabilmeli. Özellikle de Türkiye'de.