Birim genişletirken "disk veya diskler üzerinde bu işlemi tamamlamaya yetecek boş alan yok" hatası

573

Uzman
Görselde bulunan 29.05GB'lik alanı normal disk ile birleştirmek isterken bu hatayı alıyorum. 29.05GB'lik alanda daha önceden denemek için Linux indirip silmiştim.

Bu sorunu diski sıfırlamadan nasıl çözebilirim?(minitool Partition wizard gibi 3.parti uygulamalarla denememe rağmen sonuç vermedi)

Yukarıda deneyip işe yaramadığını söylemiş hocam.

Hocam sileceğiniz kısım 29 GB'lik birleştirme gereken kısım olacak.

29GB'lik kısım gözükmüyor CM'de de.

Daha önce denedim fakat olmadı. Garanti olsun diye bir daha denedim aldığım hata bu:

29GB'lik kısım gözükmüyor CM'de de.

Eki Görüntüle 132066

Daha önce denedim fakat olmadı. Garanti olsun diye bir daha denedim aldığım hata bu:

Eki Görüntüle 132067

Diski dinamikten basit bölümlendirmeye geçirelim diyeceğim de bu işlem bütün verilerinizi silecek.

Diski dinamikten basit bölümlendirmeye geçirelim diyeceğim de bu işlem bütün verilerinizi silecek, aklıma başka bir çözüm gelmiyor şu anda.

@TheEvolved biraz baktım ve Minitool Partition Wiizard ile yapılabiliyormuş.

Uyarayım: Bu yöntemde hâlâ veri kaybetme riski olabilir eğer veri kaybederseniz sorumluluk kabul etmiyorum!

1. Minitool Partition Wizard'ı indirip yükleyin.

2. Programı açın ve dinamik Disk'i seçin.

3. Sol menüden "convert dynamic disk to Basic" seçeneğine tıklayın.

4. Uygula (apply) butonuna basarak işlemi başlatın.

5. İşlem tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

Disk artık temel (Basic) disk olarak görünecektir.
Sonra birleştirme işlemini tekrar yapmayı deneyin.

Son düzenleme:
İfadeler: 573
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…