Kyosuke00

Becerikli
Arkadaşlar, birisi benim adıma hesap açmaya çalışıyor. Sürekli bildirim geliyor, “Tinder kodunuz budur” diye. Benim adıma hesap açılmış olabilir mi?

Belki de sizi korkutup psikolojik baskı uygulama çalışıyorlar. Tabi hayatınızda böyle endişeler barındıracak durumlar yoksa görmezden gelebilirsiniz.
Psikolojik baskı nedir dostum? Akılları sıra kod olmadığı için giremiyorlar. Bunun psikoloji ile ne alakası var?

Herkes herkese çeşitli internet sitelerinden kod gönderebilir. Mail adresini bilmek yeterli. Kodu kullanmadığın sürece ise hesap açılamaz. Bir arkadaşın yapıyordur muhtemelen ya da seni tanıyan biri.

Psikolojik baskı nedir dostum? Akılları sıra kod olmadığı için giremiyorlar. Bunun psikoloji ile ne alakası var?
Hayatında hiç bir zaman anlayamayacağın ufacık şeylere bile kafasını takıp kendini yiyip bitiren insanlarla ilgili fikrin yok demek ki, mesajımı es geçseydin keşke.

Hayatında hiç bir zaman anlayamayacağın ufacık şeylere bile kafasını takıp kendini yiyip bitiren insanlarla ilgili fikrin yok demek ki, mesajımı es geçseydin keşke.
Hocam, amacım tartışma yapmak değil. Sadece merak ettim. Mesaj yazarak olduğu için yanlış anlaşılıyor.