Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Kodu isteyen kimseye verme.
Psikolojik baskı nedir dostum? Akılları sıra kod olmadığı için giremiyorlar. Bunun psikoloji ile ne alakası var?Belki de sizi korkutup psikolojik baskı uygulama çalışıyorlar. Tabi hayatınızda böyle endişeler barındıracak durumlar yoksa görmezden gelebilirsiniz.
Elma ısıran
Üstün
Herkes herkese çeşitli internet sitelerinden kod gönderebilir. Mail adresini bilmek yeterli. Kodu kullanmadığın sürece ise hesap açılamaz. Bir arkadaşın yapıyordur muhtemelen ya da seni tanıyan biri.
Hayatında hiç bir zaman anlayamayacağın ufacık şeylere bile kafasını takıp kendini yiyip bitiren insanlarla ilgili fikrin yok demek ki, mesajımı es geçseydin keşke.Psikolojik baskı nedir dostum? Akılları sıra kod olmadığı için giremiyorlar. Bunun psikoloji ile ne alakası var?
Hocam, amacım tartışma yapmak değil. Sadece merak ettim. Mesaj yazarak olduğu için yanlış anlaşılıyor.Hayatında hiç bir zaman anlayamayacağın ufacık şeylere bile kafasını takıp kendini yiyip bitiren insanlarla ilgili fikrin yok demek ki, mesajımı es geçseydin keşke.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet