• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Birisi TurkNet PPPoE kullanıcı adı ve şifremi öğrenirse sorun olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ggbye
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 530
  • Etiketler Etiketler
    sorun
TurkNet PPPoE bilgisi her evde çalışır
TürkNet bu konuda zayıfmış o zaman. İki ayrı evde TT var(Kendi deneyimime göre söylemiştim) . Yaptığım zaman çalışmamıştı. Güvenlik politika farklılarmış o zaman.

Daha önce TurkNet bilgileri ile oturum açılabildiği örneğine rastladığım gibi (Rastladım, bizzat deneyimlemedim.) TurkNet'in de bu bilgileri değiştirmeye çalışanlara pek yardımcı olamadığını görmüştüm. Büyük ihtimal sorunu anlayamadıklarından. Şansınız yaver giderse değiştirirler.

Değiştiremezsem, log kayıtlarından mı çıkar başka yerden oturum açıldığına dair bilgi?

Değiştiremezsem, log kayıtlarından mı çıkar başka yerden oturum açıldığına dair bilgi?
Loglarda hangi santralden oturum açıldığına dair bilgi olacağını düşünüyorum. Müşteri hizmetlerine danışmayı deneyebilirsiniz yine de.

Loglarda hangi santralden oturum açıldığına dair bilgi olacağını düşünüyorum. Müşteri hizmetlerine danışmayı deneyebilirsiniz yine de.
Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım, olmadı. Canlı destek üzerinden konuştum. Modem Wi-Fi şifresi sananlar mı dersin, ara yüze erişmek için girilen şifreyi anlayanlar mı neler neler... TurkNet müşteri hizmetlerini direkt olarak arıyamıyorum, 'Biz sizi arayacağız' denildi. Artık ne zaman dönüş yaparlar, bilemem

Yarın gün içinde ararlar.

Hocam merhaba benim de PPPoE bilgilerimin başkasının eline geçtiğine dair şüphelerim var da birkaç aydır, müşteri hizmetleriyle görüşmüştüm fakat problemimi anlayamadılar siz ne yaptınız PPPoE modem bilgilerinizi değiştirebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…