LA Knight
Üstün
TürkNet bu konuda zayıfmış o zaman. İki ayrı evde TT var(Kendi deneyimime göre söylemiştim) . Yaptığım zaman çalışmamıştı. Güvenlik politika farklılarmış o zaman.
TürkNet bu konuda zayıfmış o zaman. İki ayrı evde TT var(Kendi deneyimime göre söylemiştim) . Yaptığım zaman çalışmamıştı. Güvenlik politika farklılarmış o zaman.
Değiştiremezsem, log kayıtlarından mı çıkar başka yerden oturum açıldığına dair bilgi?Daha önce TurkNet bilgileri ile oturum açılabildiği örneğine rastladığım gibi (Rastladım, bizzat deneyimlemedim.) TurkNet'in de bu bilgileri değiştirmeye çalışanlara pek yardımcı olamadığını görmüştüm. Büyük ihtimal sorunu anlayamadıklarından. Şansınız yaver giderse değiştirirler.
Loglarda hangi santralden oturum açıldığına dair bilgi olacağını düşünüyorum. Müşteri hizmetlerine danışmayı deneyebilirsiniz yine de.Değiştiremezsem, log kayıtlarından mı çıkar başka yerden oturum açıldığına dair bilgi?
Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım, olmadı. Canlı destek üzerinden konuştum. Modem Wi-Fi şifresi sananlar mı dersin, ara yüze erişmek için girilen şifreyi anlayanlar mı neler neler... TurkNet müşteri hizmetlerini direkt olarak arıyamıyorum, 'Biz sizi arayacağız' denildi. Artık ne zaman dönüş yaparlar, bilememLoglarda hangi santralden oturum açıldığına dair bilgi olacağını düşünüyorum. Müşteri hizmetlerine danışmayı deneyebilirsiniz yine de.
Yarın gün içinde ararlar.Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım, olmadı. Canlı destek üzerinden konuştum. Modem Wi-Fi şifresi sananlar mı dersin, ara yüze erişmek için girilen şifreyi anlayanlar mı neler neler... TurkNet müşteri hizmetlerini direkt olarak arıyamıyorum, 'Biz sizi arayacağız' denildi. Artık ne zaman dönüş yaparlar, bilemem
Hocam merhaba benim de PPPoE bilgilerimin başkasının eline geçtiğine dair şüphelerim var da birkaç aydır, müşteri hizmetleriyle görüşmüştüm fakat problemimi anlayamadılar siz ne yaptınız PPPoE modem bilgilerinizi değiştirebildiniz mi?Merhaba, yeni bir router aldım ve OpenWrt kurmayı bilmiyordum. Forumdan @NYTMARE hocam sağ olsun bağlandı, kurulumunu yaptı. Kurulum sırasında tüm bilgilerime erişimi oldu; tabii ki kötü bir şey yapacağından değil, tamamen güvenlik açısından soruyorum. PPPoE şifreme ve kullanıcı adıma genel olarak erişim sağladı. Bu durum bir güvenlik sorunu oluşturur mu? Hakkımda dava falan açılır mı? Herhangi bir suç işlenirse sonuçta bu kimlik benim adıma kayıtlı, sorumlu ben mi tutulurum?
Bunları değiştirmenin bir yöntemi var mıdır? @NYTMARE hocam, öncelikle ellerinize sağlık, yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Yanlış anlamazsanız, endişem tamamen güvenlik amaçlıdır. Daha önce internetle ilgili konularda, Wi-Fi paylaştığım bir komşum yüzünden 2–3 davaya çıkmıştım; bu yüzden tedirginim.