Kedy_Dremurr

Başarılı
Arkadaşlar bisiklet için kolçak arıyorum ölçülerini paylaşacağım. Corel linin dağ bisikletini kullanıyorum.

Ayrıca bisikletin için telefon tutucu arıyorum bu kuryelerin kullanıldığı yağmurda su geçirmeyen.

Herhangi hava kaçırdığı da sürekli bisikletçilere gidip duruyorum. Ucuz bir pompa arıyorum top, bisiklet gibi şeyleri şişirmek için. Eğer olursa bu basmalı olanlar var sanırım daha ucuz onlar bilgisi olan varsa memnun olurum.

Bir de bu yağlama bilgim yok yağlama için bilgisi olanlar destek verirse çok memnun olurum.

Pompa olarak :

Biri bisiklet, birisi de top için. Eğer uygun iğne bulunursa bisiklet pompasında top iğnesi ile kullanabileceğinizi düşünüyorum.

Yağlama hakkında pek bilgim yok ama Wet lube ve Dry lube olarak ikiye ayrılıyorlar. Birde bunların karma versiyonları var.
Wet lube yağmurlu havalar, dry lube kuru havalar için. Karma olanı her ikisinde de kullanabilirsiniz. Wet lube olan çok toz tutar.

Pompa olarak:

Biri bisiklet, birisi de top için. Eğer uygun iğne bulunursa bisiklet pompasında top iğnesi ile kullanabileceğinizi düşünüyorum.

Yağlama hakkında pek bilgim yok ama wet lube ve dry lube olarak ikiye ayrılıyorlar. Bir de bunların karma versiyonları var.
Wet lube yağmurlu havalar, dry lube kuru havalar için. Karma olanı her ikisinde de kullanabilirsiniz. Wet lube olan çok toz tutar.

Bir şey soracağım bunlalar şişme denir ürülerini de şişirebilir miyiz?