Bisiklet VS Otobüs

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Charles Smith
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    otobüs

Hangisi?

• Bisiklet

Oy: 21 77,8%
  • Otobüs

Oy: 6 22,2%

• Oy verenlerin toplamı
    27

Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
E-bike sahibiyim. Her yere onunla gidiyorum, daha bir yıl olmadı ve 620 kilometre yol yaptım. Yarın da okullar açılıyor. -9 derecede dahi sürdüm, ama bir yandan da gözüm korkuyor. Yarın çıkacağım saatlerde hava bir derece civarında olacak ve çıkmam gereken saatte henüz hava aydınlanmamış olacak. Tehlikeli yani. Otobüsü hiç sevmiyorum. Bisikleti iyi sürerim. Siz olsanız hangisiyle gidersiniz? İlk kez soğuk ve karanlıkta okula gidişim değil, ama tehlikeli işte.

Kaldırımdan da giderim tehlikeli anlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bisiklet tabii ki. Otobüste insanlar ağız açık hapşurursa hasta olursun. Bir de şu aralar salgın da var. İyice hasta olursun. Yarın okul falan var.

Otobüs boş ise kullanabilirsin.

Benim o sıcaklıklarda 2 korkum oluyor. Yolun kenarında genelde su biriktiği için donmuş oluyor ve frende uçabiliyorsunuz. Diğeri de yaya geçidi gibi boyalı yüzeyler, buzlu asfalttan daha kaygan oluyor.

Bunlarla mücadele ederim dersen olur...

Ben olsam bisiklet ile gider gelirim. Ancak rüzgarlı hava olursa çok tavsiye etmem. Ne kadar önlem alırsanız alın yine de rüzgarı kesemezsiniz.

Otobüs'e bineceğime -20 derecede bisiklet sürerim daha iyi. En son 1-1.5 yıl önce otobüse bindim.

Şu varki araçlar park halinde duruyor tüm gece ve yağ veya yakıt kaçırmış olabiliyorlar. Bu da çok tehlike oluşturuyor çünkü sabah karanlıkta göremiyorum da. Onun dışında bisiklet güzeldir.

Bisiklet tabii ki. Otobüste insanlar ağız açık hapşurursa hasta olursun. Bir de şu aralar salgın da var. İyice hasta olursun. Yarın okul falan var.

Otobüs boş ise kullanabilirsin.

Otobüs ben binerken boş ama sonradan doluyor. İnerken de herkes iniyor son durakta binip son durakta iniyorum.

Kesinlikle öyle. Yaya geçidi, şerit çizgisi gibi yerler özellikle yağmurda ve soğukta çok tehlikeli. Bir de yollara yapılan yamalarda ciddi kaygan. Görsel eklerim alta (görsel bulamadım). Ayrıca su da o sıcaklıkla donuyor ve buna ek olarak yol kenarlarında sürekli yağ ve bazen benzin oluyor bunlar fren yapmasan bile cidden tehlikeli.

Ben olsam bisiklet ile gider gelirim. Ancak rüzgarlı hava olursa çok tavsiye etmem. Ne kadar önlem alırsanız alın yine de rüzgarı kesemezsiniz.

Üşüme sıkıntı değilde geçen bir çıktım gidonu bile çeviriyordu o derece.

Her neyse muhtemelen bisiketle çıkarım. Duruma göre kaldırımdan giderim erken çıkıp.

Son düzenleme:
Yamalar değil de yamaların kenarına sonradan zift dökülüyor. Siyah ayrı bir katman gibi oluyor. Onlar felaket. Bırakın yağmuru tozlansa kayıyor...

Yamalar değil de yamaların kenarına sonradan zift dökülüyor. Siyah ayrı bir katman gibi oluyor. Onlar felaket. Bırakın yağmuru tozlansa kayıyor...

Evet onu kastettim şu parlak kaygan olan şey. Logar kapakalarının çevresine mazgal çevrelerine döküyorlar onalr çok kaydırıyor.

İfadeler: 62
Hocam bisiklet mükemmel, ben de sürmeyi çok severim ama riskli gördüğünüz bir durum varsa otobüs ile gitmek daha mantıklı. Ama bir risk yok derseniz bisiklet kesinlikle.

Ayrıca hava da karanlık oluyor o saatlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…