awaxs

Uzman
Selam,

Dün yaşanan olayımda bisiklet yolunda ortalama tek tekere yaparken bir anda koltuk tek teker yapasım geldi. Yaparken arkadaş yanda poz ver dedi. Ona bakarken bisiklet yolunda yürüyen 2 yaşlı, biri teyze biri de dayı vardı. Teyzenin elinde çocuk vardı. Ben de tam koltukta tek teker yaparken teyzeye çarptım. Hem ben geriye normal düştüm hem de teyzenin elindeki çocuk yere düştü. Çocuk yere çok sertçe kafasını vurdu. Ben anlık bir şok geldi. Arkadaş hemen yanıma geldi. Hemen teyzenin eşi yani dayı geldi, üstüme yürümeye başladı. dikkat etsene deyip küfür etmeye başladı ve vurmaya başladı. Sonra istese de alamayacağı Santa Cruz Megatower 70 kırmaya çalıştı. Yapamadı. Ben de anlık vurmasının siniriyle yerden bulduğum sopa tarzı bir demirle önce boynuna orta sertlikte, sonra sert şekilde 2 kere sırtına, sonra da biraz arkasına vurdum ve anlık korkudan kaçtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Dün yaşanan olayımda bisiklet yolunda ortalama tek tekere yaparken bir anda koltuk tek teker yapasım geldi. Yaparken arkadaş yanda poz ver dedi. Ona bakarken bisiklet yolunda yürüyen 2 yaşlı, biri teyze biri de dayı vardı. Teyzenin elinde çocuk vardı. Ben de tam koltukta tek teker yaparken teyzeye çarptım. Hem ben geriye normal düştüm hem de teyzenin elindeki çocuk yere düştü. Çocuk yere çok sertçe kafasını vurdu. Ben anlık bir şok geldi. Arkadaş hemen yanıma geldi. Hemen teyzenin eşi yani dayı geldi, üstüme yürümeye başladı. Dikkat etsene deyip küfür etmeye başladı ve vurmaya başladı. Sonra istese de alamayacağı Santa Cruz Megatower 70 kırmaya çalıştı. Yapamadı. Ben de anlık vurmasının siniriyle yerden bulduğum sopa tarzı bir demirle önce boynuna orta sertlikte, sonra sert şekilde 2 kere sırtına, sonra da biraz arkasına vurdum ve anlık korkudan kaçtım.

Kendini savunma denilebilir mi bilmiyorum. Bisiklet yolu ne demek bilen 3 kişi var zaten koca ülkede.

Bisiklet yollarında, normal sürüş dışında yapılan gösteri amaçlı hareketler yasak diye biliyorum. İlk başta siz suçlusunuz. Daha sonra bisiklet yolunda yürüyen şahıslar suçlu.