Bir süredir Mount and Blade: Warband'ı korsan oynuyordum ve hoşuma gittiği için satın almaya karar verdim. Kartıma 350 lira yatırdım sonra oyunu Steam'den almaya çalıştım. Ama unuttuğum şey şu ki Steam Troy kartları kabul etmiyor. Neyse Steam key almaya girdim key almak için girdiğim site de kartımı kabul etmedi. Ne yapsam diye düşünürken oyunun Microsoft Store'da 35 lira olduğunu gördüm. Kartımı girdim o da kabul etmedi. En son iyice canıma tak etti gittim Trendyol'dan 50 liralık Xbox kodu aldım ve sonunda oyunu aldım. 53 lira kod 297 lira cebime kaldı. Evet bu saçma olay hakkında ne düşünüyorsunuz, bu kart neden hiçbir yerde geçmiyor?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Troy kartın bereketi işte. 350 liraya almış olsaydın Store'da 35 lira olduğunu görünce aşırı moralin bozulacaktı, ani kararlar verip pişman olmaktan korumuş seni.Bir süredir Mount and Blade: Warband'ı korsan oynuyordum ve hoşuma gittiği için satın almaya karar verdim. Kartıma 350 lira yatırdım sonra oyunu Steam'den almaya çalıştım. Ama unuttuğum şey şu ki Steam Troy kartları kabul etmiyor. Neyse Steam key almaya girdim key almak için girdiğim site de kartımı kabul etmedi. Ne yapsam diye düşünürken oyunun Microsoft Store'da 35 lira olduğunu gördüm. Kartımı girdim o da kabul etmedi. En son iyice canıma tak etti gittim Trendyol'dan 50 liralık Xbox kodu aldım ve sonunda oyunu aldım. 53 lira kod 297 lira cebime kaldı. Evet bu saçma olay hakkında ne düşünüyorsunuz, bu kart neden hiçbir yerde geçmiyor?
Troy sayesinde 53 liraya almışsın yeğenim Troy candır
(!)
Şaka maka Troy kartlar online alışverite sadece Hepsiburada, Trendyol ve N11 gibi yerlerde ve dışarıda marketlerde geçiyor. Yabancı şirketlerden alışveriş yapmak için pek mantıklı denemez.
Şaka maka Troy kartlar online alışverite sadece Hepsiburada, Trendyol ve N11 gibi yerlerde ve dışarıda marketlerde geçiyor. Yabancı şirketlerden alışveriş yapmak için pek mantıklı denemez.
Sadece_Emir
Uzman
Bir süredir Mount and Blade: Warband'ı korsan oynuyordum ve hoşuma gittiği için satın almaya karar verdim. Kartıma 350 lira yatırdım sonra oyunu Steam'den almaya çalıştım. Ama unuttuğum şey şu ki Steam Troy kartları kabul etmiyor. Neyse Steam key almaya girdim key almak için girdiğim site de kartımı kabul etmedi. Ne yapsam diye düşünürken oyunun Microsoft Store'da 35 lira olduğunu gördüm. Kartımı girdim o da kabul etmedi. En son iyice canıma tak etti gittim Trendyol'dan 50 liralık Xbox kodu aldım ve sonunda oyunu aldım. 53 lira kod 297 lira cebime kaldı. Evet bu saçma olay hakkında ne düşünüyorsunuz, bu kart neden hiçbir yerde geçmiyor?
Troy kart geldiğinde direk kartım kayboldu vs diyorum ve diğer gelecek kartı masterpass ya da Visa istiyorum deneyebilirsiniz.