Risk her zaman var. Benim bisikletin lastiği normal lastiklere göre yağmurda aşırı kayıyor. 10 km ile viraj dönerek kalabalık bir yolda düştüm teker kaymasından dolayı. Ertesi gün yine aynı yerde yine yağmurda dönerken ciddi anlamda yavaşladım ve tekrar düştüm. İkisi de ciddi olabilecek kazalardı, araç altında kalma gibi durumlar olabilirdi Allah'tan olmadı. Ertesi gün yine yağmur yağıyordu ve acelem vardı yine bisikletle çıktım, bu sefer düşmemek için kaldırımdan gidiyordum ve yavaştım. Sonra gözüm kediye mi neye takıldı bir iki saniye bir baktım yerdeyim. Kaldırım hafif yükselmiş. Lastiğin tekeri de ona paralel olacak şekilde sürtünce yine düştüm
Aslında karanlıkta iyi iş gören bir stop lambam vardı ama bir baktım cam kısmı düşmüş. O kullanılamıyor şu an. Ufak bir lamba var ve bisikletin kendi stok stobu var. Stok far var. Erken çıkıp kaldırım çoğunluklu gidersem bir şey olamz umarım. Kaldırımda düşsem bile hem araba ezme tehlikesi yok hem de kaldırımda ister istemez yavaşım. Daha az tehlikeli olur.