Bisikletim bu. Ön arka fark etmez, herhangi birine hidrolik fren takmak istiyorum. Sanırım sadece öne uyumlu. Öne takmamın ne kadar eksisi olur? Ayrıca hangi setleri almalıyım. Şu an aklımda uğur bisikletten almak var. Çünkü şu an Iyzico, uğur bisiklette yapılan alışverişler için 1000 liraya 500 lira iade veriyor. Tam olarak ne almam gerektiğini uğur bisikletten atarsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• salcano-ng650-27-5-jant-v-fren-1448.webp
    salcano-ng650-27-5-jant-v-fren-1448.webp
    147,5 KB · Görüntüleme: 97
Ön frene takmak daha mantıklı olur çünkü durmak için ön fren daha çok önemlidir. Ama bu işin astarı yüzünden pahalıya gelir. Disk + Bala'ta + fren sistemi almanız gerek.

Şuna ek disk almanız gerek.

Hocam bu ne tuzlu bir şeymiş. Ben bisikleti 3300e aldım daha bir yıl olmadı. Eğer alırsam 4500 tutacak gibi duruyor. V frenden devam.

Kanka umudunu kirmak istemiyorumda jant dolayı hidrolik fren takmaya bilisin jantın tam fotarafını atar mısın?

Böyle bir fotoğraf var.

Dosya Ekleri

• 20250507_153737.webp
    20250507_153737.webp
    2,5 MB · Görüntüleme: 70
Hocam bu ne tuzlu bir şeymiş. Ben bisikleti 3300e aldım daha bir yıl olmadı. Eğer alırsam 4500 tutacak gibi duruyor. V frenden devam.
Evet. Deore olduğu için tuzlu. Uğur bisiklet'te başka model göremedim. Başka yerlerden başka model bakın SRAM veya Shimano MT200 falan.

https://ugurbisiklet.com/collection...fren-seti-on-sol?_pos=12&_fid=bcc25c6f6&_ss=c neden olmaz? Ucuz olduğu için düşünmüştüm. Bir rotor alırım montajla kullanırım diye düşünüyorum.
Şu an laptopu en düşük parlaklıkta kullanıyorum da ben bunu görememişim ondan dolayı başka siteden MT200 bakın dediydim. Varmış zaten burada da. O zaman bunu alın. Adaptörsüz dediği ne oluyor onu anlamadım. İş görür bu da V-frenden iyidir her türlü.