Kayraa Başarılı Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 1.089 Çözümler 7 Beğeniler 690 15 Ocak 2025 #1 Ucuz ve güvenilir olan Binance ile ödeme yapabileceğim bir CS2 skin sitesi var mı? Parayı çekmeye üşendim.
Ucuz ve güvenilir olan Binance ile ödeme yapabileceğim bir CS2 skin sitesi var mı? Parayı çekmeye üşendim.
1 12578 Deneyimli Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 865 Makaleler 15 Çözümler 7 Beğeniler 1.099 15 Ocak 2025 #2 Kayraa dedi: Ucuz ve güvenilir olan Binance ile ödeme yapabileceğim bir CS2 skin sitesi var mı? Parayı çekmeye üşendim. Genişletmek için tıkla... Hemen hemen hepsinde var galiba. Ben Keydrop'ta falan var diye biliyorum.
Kayraa dedi: Ucuz ve güvenilir olan Binance ile ödeme yapabileceğim bir CS2 skin sitesi var mı? Parayı çekmeye üşendim. Genişletmek için tıkla... Hemen hemen hepsinde var galiba. Ben Keydrop'ta falan var diye biliyorum.
KS KS Kayraa Başarılı Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 1.089 Çözümler 7 Beğeniler 690 15 Ocak 2025 #3 12578 dedi: Hemen hemen hepsinde var galiba. Ben Key-Drop'ta falan var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yok yok, kusurabakmayın çok detay vermemişim. Kumar değil parayı yatırıp skin alabileceğim sitelerden.
12578 dedi: Hemen hemen hepsinde var galiba. Ben Key-Drop'ta falan var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yok yok, kusurabakmayın çok detay vermemişim. Kumar değil parayı yatırıp skin alabileceğim sitelerden.
1 12578 Deneyimli Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 865 Makaleler 15 Çözümler 7 Beğeniler 1.099 15 Ocak 2025 #4 Kayraa dedi: Yok yok, kusurabakmayın çok detay vermemişim. Kumar değil parayı yatırıp skin alabileceğim sitelerden. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer öyleyse yok galiba. Ben siz skin deyince aklım kasalara gitti.
Kayraa dedi: Yok yok, kusurabakmayın çok detay vermemişim. Kumar değil parayı yatırıp skin alabileceğim sitelerden. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer öyleyse yok galiba. Ben siz skin deyince aklım kasalara gitti.