Kastanbolu

Üyecik
Bu siteden alışveriş yapan var mı yakın tarihte? IEM kulaklık alacağım, fiyatı çok uyguna geliyor. Vergi vs. çıkar mı? Bazıları fiyatı düşük gösteriyorlar o yüzden vergi çıkmıyor demiş ama yakın tarihte kimseden geri dönüş alamadım.
Şu an durum nedir? Türkiye'ye ürün yolluyorlar mı ve vergi gümrükte kalma gibi durumlar olur mu oradan sipariş versem? TR fiyatı 3K fazla alacağım ürünün.

Son düzenleyen: Moderatör:
IEM'ine göre alınır, ben 1,5 yıl önce Truthear Zero Red almıştım; vergi falan gelmedi ve hâlâ sorunsuz kullanıyorum. Ancak şu anda kargo ücreti diye bir şey eklenmiş ve artık TR'ye kıyasla baya ucuza gelen ürünlerin fiyat farkı 1k falan oluyor, hatta bazı ürünler daha pahalıya bile geliyor. Ben Zero Red TR'de 3000 TL'yken 1200'e falan almıştım.

IEM'ine göre alınır, ben 1,5 yıl önce Truthear Zero Red almıştım; vergi falan gelmedi ve hâlâ sorunsuz kullanıyorum. Ancak şu anda kargo ücreti diye bir şey eklenmiş ve artık TR'ye kıyasla baya ucuza gelen ürünlerin fiyat farkı 1k falan oluyor, hatta bazı ürünler daha pahalıya bile geliyor. Ben Zero Red TR'de 3000 TL'yken 1200'e falan almıştım.
Hala yolluyorlar yani oradan alacağım hala yolluyorlarsa. @26225

Kankam ne yaptın sipariş verebildin mi? Ben de Truthear Gate almak istiyorum Türkiye'ye gönderim yapılmıyor gözüküyor.

Kankam ne yaptın sipariş verebildin mi? Ben de Truthear Gate almak istiyorum Türkiye'ye gönderim yapılmıyor gözüküyor.